Ana SayfaGüzellikHelen Harper ile tanıştınız mı?

Helen Harper ile tanıştınız mı?

Yumuşak üst yüzeyi ve üstün emme kapasitesi ile hijyenik kadın pedi kategorisinde en çok tercih edilecek markalardan biri olmaya aday olan Helen Harper; kendine güvenen, günlük hayatlarında rahatlığı ön planda tutan ve kişisel bakımına özen gösteren kadınların hayatının bir parçası olacak.

Henüz tüketiciyle buluşmadan Helen Harper ürünleri hakkında yapılan ürün performansı değerlendirme araştırmasıda, marka hakkındaki beğeni seviyelerini gözler önüne serdi. GFK Türkiye tarafından yapılan araştırmada, beğeni ve satın alma seviyesi %89 çıkan Helen Harper ultra hijyenik pedlerin en beğenilen özellikleri; sızdırmazlık, kuruluk ve rahatlık oldu. Araştırma esnasında markanın ve ürünün ne olduğunu bilmeden ‘kör test’ yöntemiyle deneyen tüketiciler, ürün yüzey yumuşaklığını “Tam istediğim gibi” ortak söylemi ile tanımlarken; %91 oranında da kullanım öncesi “Bu ürün bana güven veriyor” yorumunda bulundu. Helen Harper ultra pedleri deneyen kadınların %68’i düzenli kullandığı diğer ürün yerine, test için kullandıkları bu ürünü tercih edebileceğini belirtti.
Helen Harper’ın her yaştan kullanıcısının özel günlerine konfor getiren ürünleri, kadınların kendilerini güvende hissetmelerini de sağlıyor. Ultra ve kalın hijyenik pedlerin yanı sıra; günlük hijyen ve bakım için normal ve uzun boylarda günlük pedleri portföyünde bulunduran Helen Harper’in tek tek paketlenmis light günlük pedi de bulunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI