Ana SayfaYaşamHerbalife Nutrition’dan Yeni Tatlar

Herbalife Nutrition’dan Yeni Tatlar

Yoğun tempo içinde beslenme hedeflerinden ödün vermemek, diyetini çeşitlendirmek ya da kendileri için belirledikleri ideal kilo ve fitness seviyesine ulaşmak isteyen tüketiciler beslenmelerine dikkat ederken Herbalife Nutrition’ın bu yepyeni ürünlerini de beslenme düzenlerine katabilirler. Yüksek protein içeriğine sahip yeni ahududu ve beyaz çikolata aromalı Formül 1 Öğün yerine Geçen Besleyici Shake Karışımı
ve Formül 3 Pro-Boost yüksek proteinli aromalı içecek tozu ürünleriyle lezzetli shake’ler hazırlanabiliyor. Glütensiz, vegan, yüksek proteinli ve lif kaynağı bir toz karışım olan Herbalife Nutrition Formül 1 Ahududu ve Beyaz Çikolata Aromalı, D ve C vitamini dahil olmak üzere 25 vitamin ve mineral içeriyor ve kullanım talimatlarına göre hazrlandığında bir öğünde vücudun ihtiyaç duyduğu tüm besin öğelerini karşılıyor. Formül 1in besleyici bir kahvaltı, öğle veya akşam öğünü yerine geçebilen, kullanım talimatlarına göre hazırlanan her bir porsiyonunda 19 gram protein yer alıyor.
 
Herbalife Nutrition’un bir diğer yeni ürünü; bezelye ve süt proteinleri içeren Formül 3 Pro-Boost yüksek proteinli aromalı içecek tozu, günlük protein alımını artırmak için pratik bir yol sunuyor. Bir yemek kaşığı (6,7g) Formül 3 Pro-Boost, 5 gram protein içeriyor ve 250 ml su ile karıştırılarak veya tercihe göre meyve suyu, süt gibi içeceklere eklenerek tüketebiliyor.
 
1 kaşık Formül 3 Pro-Boost’un, 2 kaşık Formül 1 ile karıştırılarak birlikte kullanımıyla hazırlanan ProShake ile standart Formül 1 Shake’e kıyasla yüzde 26 daha fazla protein tüketebilirsiniz.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI