Ana SayfaGüzellikHilfiger Woman Douglas`ta

Hilfiger Woman Douglas`ta

Tommy Hilfiger kendi stilini yaratan, sadeliği ile göz dolduran kadınlar için imza niteliğinde yepyeni bir parfüm sunuyor, Hilfiger Woman. Keskin bir zekaya sahip olduğunu ve klasik kavramını yeniden yorumladığını Hilfiger kadınının gözlerinde görebilirsiniz. Hayat onun için yaşadığı an ve edindiği deneyimler; her an yeni, ilginç ve gerçek birşey yapma tutkusu.

HILFIGER Woman özel olarak Douglas Parfümeri müşterileri için tasarlandı. Parfümün içeriğinden, ambalajına, kapağındaki şık fiyonk detayına kadar tamamen HILFIGER ruhunu yansıtıyor.
Tommy Hilfiger’ın yepyeni kokusu HILFIGER Woman tamamen feminen bir parfüm. Nefes kesici güzellikteki meyveli ve çiçeksi notaların uyumlu birleşimine, vanilya ve paçuli gibi sürpriz notaların eklenmesi ile feminen, şık ve klasik olmaya aday bir parfüm ortaya çıkıyor.
HILFIGER karşıtlıkları ve farklılıkları içinde barındıran kadınlara sesleniyor. Zamanın getirdiklerine ustalıkla ayak uydurabilen, aynı zamanda da geleneksel, romantik ve nostaljik. Güçlü, tutkulu, diğer yandan da zarif ve kolay incinebilen. HILFIGER Woman tüm bu farklılıkları içinde barındıran, modern ve çekici bir parfüm.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI