Ana SayfaYaşamHilton İstanbul Bosphorus’a “En İyi Hizmet Veren SPA” ödülü

Hilton İstanbul Bosphorus’a “En İyi Hizmet Veren SPA” ödülü

Sağlık, kişisel bakım, güzellik, estetik, kozmetik ve kişisel gelişim sektörlerinin en iyilerinin ödüllendirildiği International The Beauty Awards kazanları 1 Aralık 2019 gecesi, İstanbul’da gerçekleşen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. İş, cemiyet ve sanat dünyasından çok sayıda seçkin isim katıldığı törende, Hilton İstanbul Bosphorus’un içinde yer alan Sentinus Wellness SPA, “En İyi Hizmet Veren SPA” ödülüne layık görüldü. Ödülü, Hilton İstanbul Bosphorus adına Hilton Sentinus Wellness kurucusu ve işletmecisi Natali Bal Duvarcı aldı.

Ödülün, kaynağının insan olduğu bir hizmet üretiminin sonucu olduğunun altını çizen Duvarcı, kazanılan ödülle ilgili “Sentinus Wellness SPA, uluslararası otel zincirleri içinde çok önemli bir yerde bulunan Hilton İstanbul Bosphorus otelde hizmet vermektedir. Bu nedenle Sentinus Wellness SPA, tüm çalışanları ile var olanı güzelleştirmek, doğru olanı vermek ve sonuca ulaşmaya odaklı bir anlayışa sahiptir. Misafir memnuniyetimizi en üst düzeyde tutarak, doğru çözümlerle, güvenilir, yenilikçi, verimli, dinamik, insana ve zamana saygılı bir hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz. Bu ödülü de bu anlayışımız doğrultusunda aldığımıza inanıyorum.” dedi.

Hilton İstanbul Bosphorus, Sentinus Wellness SPA ve sağlık kulübüyle fark yaratıyor

Eşsiz Boğaz manzarasıyla şehrin tam kalbinde yer alan Hilton İstanbul Bosphorus’un sağlık kulübü ve SPA’sı, haftanın 7 günü sabah 07.00’den akşam 22.00’ye hizmet veriyor. Otelin park katında, bahçe içerisindeki konumuyla fark yaratan sağlık kulübünde, uzman eğitmenlerden özel ders alabileceğiniz, son teknoloji kardiyo ve vücut geliştirme aletlerinin bulunduğu bir fitness center; kapalı ve açık yüzme havuzu; Türk hamamı, sauna ve buhar odası ile masaj odalarının yer aldığı tam donanımlı bir SPA merkezi bulunuyor.

Hilton İstanbul Bosphorus’un SPA’sında ayrıca tüm vücudunuzu dinlendirecek ve şehrin stresinden
arınmanızı sağlayacak dünyanın farklı yerlerinden masaj seçenekleri, cilt bakımları ve geleneksel Türk
hamamı uygulamaları bulunuyor. Osmanlı saraylarından gelen özel bakımların uygulandığı SPA
merkezinin geleneksel Türk hamamlarında kadın ve erkek misafirler ayrı bölümlerde ağırlanıyor.
Sentinus Wellness & SPA’da beş bakım odası ve seanstan sonra gevşeyebileceğiniz huzur veren bir
dinlenme alanına da sahip. Şehrin en büyük beş yıldızlı açık havuzuna sahip olan Hilton İstanbul
Bosphorus’ta bir adet çocuk havuzu ve 15 m uzunluğunda ısıtmalı kapalı havuz da bulunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI