Ana SayfaYaşamHilton İstanbul Maslak’tan Evinizin Konforunda Hafta Sonu Deneyimi

Hilton İstanbul Maslak’tan Evinizin Konforunda Hafta Sonu Deneyimi

Hafta sonları evinizin konforunda ve güvencesinde size özel bir deneyime ne dersiniz? Aldığı önlemler güvencesinde, tüm misafirlerine hafta sonları kahvaltı ve akşam yemeği dahil özel bir teklif sunan Hilton Istanbul Maslak, dileyen misafirlerini yeni yıl haftasında da delüks odalarında özel bir konaklama imkanı ile “Zenginleştirilmiş 31 Aralık Akşam Yemeği’’ deneyimine davet ediyor.

Şehirdeki mükemmel konumu, misafir memnuniyetine odaklı hizmet anlayışı ile Hilton Istanbul Maslak, hafta sonlarınızı özel kılmak adına, tüm misafirlerine gönül rahatlığıyla konaklama imkanı sunuyor. Üstelik yeni yıl gecesi konaklayan misafirler, 31 Aralık gecesi için hazırlanan Zenginleştirilmiş 31 Aralık Akşam Yemeği menüsünün sunulduğu kişiye özel tabaklar ve özel bir oturma planı ile ağırlanacak.
 
Hilton CleanStay ile hijyen güvencesi
Tüm faaliyetlerini misafirlerini gönül rahatlığı ile ağırlamak adına yeniden planlayan Maslak’taki Hilton oteli, uyguladığı temizlik ve hijyen yöntemlerini, Hilton CleanStay Programı ile en üst düzeye taşıyor. Aralık ayı itibariyle her gün geçerli olacak Dinner Ready adında özel bir teklif sunan otel, 3 aşamalı gurme lezzetlerden oluşan bir akşam yemeği menüsü hazırladı. Hilton Istanbul Maslak’ın a la carte sabah kahvaltısı ve akşam yemeği menüsü dahil hafta sonu konaklama teklifi, cazip fiyatlarıyla misafirlerini bekliyor.
 
Usta şeflerden birbirinden enfes lezzetler
Türkiye’nin ve İstanbul’un en iyi lüks otellerinin mutfaklarını yönetmiş Baş Aşçı Arif Kemal Doğan tarafından oluşturulan birbirinden enfes akşam yemeği menüsüne hayran kalacaksınız. 31 Aralık akşamı ise zenginleştirilmiş özel bir akşam yemeği ve konaklama deneyiminin ardından ertesi sabah 13:00’e kadar geç kahvaltı olanağı sağlayan otel, tüm bu olanakları misafirlerine kişi başı 1850 TL’den başlayan fiyatlar ile 1, 2 ve 3 geceli konaklama opsiyonu sunuyor.
 
31 Aralık akşamında;
Başlangıçlarda somon pastırma, enginar ve karides terine, elmalı kereviz salatası, salatalık dilimlerine sarılı fındıklı kısır, fırınlanmış domates içinde cevizli peynir ezmesi ve kavuna sarılı füme et yer alırken, menünün devamında trüflü bal kabağı kreması ve portakal çektirmesi ile konfit ördekli ravioli, naneli limon sorbe, düşes patates, bürüksel lahanası, tereyağlı kestane, yaban mersini soslu çörek ve gratine edilmiş dana fileto & ayva konfit içinde hindi ragu ve son olarak zencefilli dondurma, dağ meyveleri sosu ile portakallı ve tarçınlı yeni yıl keki bulunuyor.
 
Devletin alabileceği ek önlemlere dayalı olarak, hizmet ve uygulamalarda değişiklikler de yapılabileceği gibi, hijyen önlemleri gereğince yalnızca otelde konaklayan misafirlerin ağırlanabildiği konseptte, masa ve oturma düzeninin ise, fiziksel mesafe kuralları çerçevesinde, kişilere özel ayarlanması planlanıyor.
 
Hilton Istanbul Maslak, Hilton misafirperverliği ve “nitelikli yemek” deneyiminin buluştuğu DinneR Ready uygulaması ile hafta sonları evinin konforunda 5 yıldızlı bir keyif yaşamak isteyen tüm misafirlerini bu deneyime davet ediyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI