Ana SayfaAnne ve ÇocukLEGO ile Yeni Yılda Çocuklara Harika Bir Dünya Hediye Edin

LEGO ile Yeni Yılda Çocuklara Harika Bir Dünya Hediye Edin

Çocuğunuzun seveceği ve saatlerce oynayacağı bir yeni yıl hediyesi mi arıyorsunuz? Araçlardan hayvanlara, prenseslerden oyunlara ve süper kahramanlara kadar pek çok seçenek sunan LEGO® setleri, çocuğunuz için mükemmel bir yeni yıl hediyesi olabilir. LEGO® setleri, temel LEGO® ilkesi olan çeşitlilik sayesinde, çocuklarda yaratıcılığı ve hayal gücünü geliştiriyor. Aynı zamanda ailece keyifli vakit geçirmenizin yolunu açıyor. Aileyi bir araya getiren yılbaşı ruhu, LEGO® setleriyle doyasıya yaşanıyor!

Harika başlangıçlar için: LEGO® DUPLO
LEGO® DUPLO® setleri, 1,5 ve 5 yaş arası minikler için eğlenceli bir başlangıç sunuyor. Küçük eller için geliştirilen setler, çocuğunuza yaratıcı oyun ve sonsuz eğlence deneyimi yaşatıyor. LEGO® DUPLO® ürünleri çocukları oyun yoluyla öğrenmeye teşvik ediyor, aynı zamanda yaratıcılık, iletişim, problem çözme gibi becerilerini geliştiriyor.

LEGO® DUPLO® Sayı Treni (10847)
1,5 yaşındaki çocuklar dahi Sayı Treni setiyle saymayı öğrenebiliyor! Sayı Treni seti, iki çocuk figürü, bir kedi figürü ve sonsuz oyun olanakları içeriyor. Çocuğunuzla birlikte vagonları yüklerken aynı zamanda ona sayıları da öğrenebilirsiniz.

LEGO® DUPLO® Modüler Oyun Evi (10929)
Modüler Oyun Evi, 2 yaş ve üzeri küçük çocuklara günlük yaşamı öğretmenin en eğlenceli yolunu sunuyor. Küçüklerin motor becerilerini geliştirmelerine yardımcı olan set, anne, baba ve çocuk figürlerinin yanı sıra köpek ve oyuncak ayı figürü de içeriyor!

LEGO® DUPLO® Buharlı Tren (10874)
Buharlı Tren seti, 2 yaş üstü çocukların kullanımına uygun olarak geliştirildi. Eğlenceli set, bir Push & Go lokomotifi, trenin ışıklarını yakması veya ses çıkarması için raylara yerleştirilebilen beş hareketli yapım parçası, bir tren istasyonu ve çocuklar için sınırsız hayal gücü sunuyor.

LEGO® Super Mario ™ zamanı!
LEGO® Süper Mario™ seti sayesinde çocuklar fiziksel oyun ortamından dijital dünyaya rahatlıkla geçebiliyor. Miniklere fiziksel dünyada Süper Mario ile etkileşimde bulunma ve LEGO® deneyimini doyasıya yaşama imkanı sunan set, eğlenceli kahraman Mario ile LEGO® yapım parçasını buluşturuyor.

LEGO® Super Mario ™ ile Maceraya Başlangıç Seti (71360)
Mario ile Maceraya Başlangıç setini tercih eden çocuklar, en sevdikleri karakterle takım oluşturabiliyor. LEGO® Mario ™ figürünün gözlerinde, ağzında ve karnında, çok çeşitli anlık reaksiyonlar gösteren LCD ekran bulunuyor. Oyun serisindeki ikonik sesleri ve müzikleri çalan bir hoparlörün de yer aldığı set, 6 yaş ve üzeri çocukları aileleriyle eğlencenin içine çekiyor!
 
Her büyük hikaye bir çocuk odasında başlar
Çocuğunuz süper kahramanlara, polis, itfaiyeci gibi gerçek kahramanlara veya Ninja’lara meraklı mı? Öyleyse LEGO®’da tam da ona göre bir şeyler var! LEGO®, harika setleriyle çocuklara ilgi alanlarına göre kendi hikayelerini oluşturabilecekleri sınırsız bir dünya sunuyor.

 LEGO® City Okyanus Keşif Gemisi (60266)
7 yaşından büyük çocukların bir okyanus gezisine çıkmak için ihtiyaç duydukları her şeye sahip olan Okyanus Keşif Gemisi, suda yüzüyor. Bir araştırma denizaltısı, helikopter, çalışma vinci, köpekbalığı kafesi, korsan gemisi enkazı ve 8 minifigür ile macera başlasın!

LEGO® City Polis Merkezi (60246)
6 yaş üstü çocuklar için geliştirilen Polis Merkezi, eğlenceli ve aksiyon dolu hikayeler sunuyor. Hem polis hem de kötü adam minifigürlerini içeren setin içerisinde sirenleri bulunan bir polis arabası, bir kamyon, suçluları takip etmenizi sağlayacak bir motosiklet ve drone bulunuyor.

LEGO® NINJAGO® Wu’nun Savaş Ejderhası (71718)
Wu’nun Savaş Ejderhası kanatları, kuyruğu, ayakları ve başı ile hareket edebiliyor! Set, ejderha üzerinde uçmaya ve kötü güçlerle savaşmaya hazır 2 minifigür içeriyor. Ninja hayranı çocuklar için ideal olan Wu’nun Savaş Ejderhası, 7 yaş ve üzeri NINJAGO severler için tasarlandı.

LEGO® Friends Yaz Eğlencesi Su Parkı (41430)
8 yaş üstü çocuklar, Yaz Eğlencesi Su Parkı seti ile oynamaktan keyif alıyor. Setin harika özelliklerini keşfetmek saatler sürüyor! Birlikte etrafa su sıçratmaya, sıcak su havuzunda dinlenmeye ya da ikram edilen dondurmanın tadını çıkarmaya hazır mısınız?

LEGO® DOTS ile çocuklar kendilerini ifade edebiliyor!
LEGO® setleri ile çocukların sadece hikayeler yaratıp  minifigürlerle oynamıyor, aynı zamanda LEGO DOTs ile kendilerini diledikleri gibi ifade edebiliyor ve kendilerine özgü tasarımlarını oluşturabiliyor.

LEGO® DOTS Mega Bileklik Paketi (41913)
Mega Bileklik Paketi, 6 yaş ve üzeri tüm çocuklara hitap ediyor. Minik moda tutkunları, yaratıcılıklarını konuşturarak kendi aksesuarlarını tasarlıyor! Paket, 5 adet ayarlanabilir bileklik ve 295 adet renkli DOTS parçası içeriyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI