Ana SayfaYaşamHilton'dan Kaçırılmayacak Kış İndirimi

Hilton’dan Kaçırılmayacak Kış İndirimi

İndirimler sayesinde hem dingin ve lüks tatil seven hem de uygun fiyatlarla kent otellerinde kalmak isteyen ya da kış güneşinin tadını çıkarmak isteyen herkes Hilton.com adresine girerek oldukça etkileyici kampanyalar keşfedebiliyor.
 
Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da bulunan 450’yi aşkın otel için geçerli olan ve yüzde 30’u bulan indirimler, gezi tutkunlarının yeni yerler keşfederken ve ömür boyu unutulmayacak anılar kazanırken tatil bütçesinde üçte bir oranında tasarruf etmelerini de sağlıyor.
 
Waldorf Astoria Hotels & Resorts, LXR otelleri, Conrad otelleri, Canopy by Hilton, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Curio Collection by Hilton, Hampton by Hilton ve Hilton Garden Inn otellerini içeren Hilton portföyü için düzenlenen Hilton Kış İndirimi  28 Ocak 2020 tarihine kadar geçerli olacak.
 
Muhteşem indirimlerinden birkaç örnek:

Hampton by Hilton London Waterloo ile daha hesaplı bir Londra macerası
 
Dünya çapında mağazalar, West End’deki gösteriler ve dünyanın en iyi müzeleri Londra’da ziyaretçilerini bekliyor.
 
Sayısız kültürel etkinlikleri ve sınırsız eğlence fırsatları ile İngiltere’nin başkenti macera olasılıklarına sınır koymuyor.
 
Hampton by Hilton London Waterloo,  şık olduğu kadar hesaplı imkanlarıyla bu yüksek tempolu muhteşem kentin sunduğu fırsatları keşfe çağırıyor.
 
Doğrudan Hilton.com. adresinden rezervasyon yaptıranlar yüzde 30’a* varan indirimlerden faydalanabiliyor.

Sadece bir tane Paris var ve sadece bir tane Hilton Paris Opera

Baştan aşağı yenilenmiş dekorasyonuyla Hilton Paris Opera oteli klasik Parisli zarafetini deneyimlemeye çağırıyor.
Cıvıl cıvıl Opera semtinde yer alan otel, Paris’in en rağbet gören köşelerine ve  dünyaca ünlü mağazalara çok yakın; iş dünyasının kalbinin attığı La Defense ise sadece birkaç metro durağı uzakta.
Şık odaları ve süitleri, olağanüstü akşam yemeği seçenekleri, iş ve dinlence amaçlı birinci sınıf olanakları ile otel, tatilseverlerin  bu muhteşem başkentte ihtiyaç duyacağı her şeyi sunuyor.
Doğrudan Hilton.com adresinden rezervasyon yaptıranlar yüzde 30’a* varan indirimlerden faydalanabiliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI