Ana SayfaModaH&M Move, Jane, Zlatan, Jaquel Ve Nadia'yı Bir Araya Getiriyor

H&M Move, Jane, Zlatan, Jaquel Ve Nadia’yı Bir Araya Getiriyor

Tulumlardan taytlara, sütyenlerden tişörtlere kadar çeşitli dikişsiz ürünler, mover’larımıza ekstra destek ve rahatlık sunuyor. Turuncu ve kobalt mavisi tonlarıyla kontrast oluşturan güçlü örgü yapılar, bu işlevsel koleksiyona trend dokunuşlar ekliyor. Koleksiyon cildin nemini düzenleyen ve spor yaparken kuru kalmayı sağlayan DryMove™ kumaşından üretildi.

Yeni koleksiyonu kutlamak için H&M Move, Global Marka Mover’ları Jane Fonda, Zlatan Ibrahimović, JaQuel Knight ve en yeni üyemiz Nadia Nadim bir araya getiriyor ve dünyayı harekete geçirme misyonunu gerçekleştiriyor.

Profesyonel futbolcu ve multimover Zlatan Ibrahimović, yer aldığı yeni koleksiyon için “söz konusu aktif olmak olunca sevdiğimiz şeyi bulmaya odaklanmalıyız. Bu noktada yeni hareketler keşfetmeye çalışmak yeni bir şeyler denemek size iyi gelecektir. Önemli olan eğlenmek. İnsanları harekete geçirebilmek benim için başarıdır” şeklinde konuştu.

 

Jane, Zlatan ve JaQuel ile H&M Move’un en yeni takım arkadaşı ve Global Brand Mover; profesyonel futbolcu olan Afgan-Danimarkalı mülteci ve tıp doktoru Nadia Nadim oldu.

 

Profesyonel futbolcu ve hareket savunucusu Nadim, “her gün hareket etmek hem sizin için iyidir hem de büyük bir güce sahiptir. Yani mesele sadece sağlıklı olduğu için aktif olmak değil; spor ve hareket çevrenizdeki diğer şeyleri de değiştirebilir” dedi.

 

Lansman, yeni bir yılda hareket etmenin yeni yollarını deneyen profesyonel bisikletçiler, voleybolcular ve farklı sporcuların dört H&M Move Brand Movers’a katıldığı neşeli bir filmle kutlanıyor.
 

H&M Move Genel Müdürü Simon Brown, “Bu kampanya için dört Brand Movers’ı bir araya getirmek çok özel hissettiriyor. Tüm dünyayı ve herkesi harekete geçirmek için hepimiz aynı misyonu paylaşıyoruz. Brand Movers’larımızı yeni Empower Koleksiyonumuzda eğlenirken gösterirken, diğerlerinin de yeni yıla yeni hareket yolları deneyerek bize katılmaları için ilham vermesini umuyoruz” dedi.
 

FİLMİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI