Ana SayfaModaLüks Ve Zamansız: Geomi İle Tanışın!

Lüks Ve Zamansız: Geomi İle Tanışın!

Zarif şıklığın büyülü formalarını kullanan, çarpıcı çanta ve aksesuar tasarımlarına ev sahipliği yapan Geomi, 2022-23 Sonbahar/Kış koleksiyonunda geometrik hatlara sahip olan parçaların her biri ile şık olmayı sunarken, moda da zamansızlığın önemini vurgulamak için tasarımlarında renk seçimi ve özenle tasarlanan zarif detaylarıyla fark yaratıyor.

Tercih edilen bordo, yeşil, fuşya, mavi renkler, Geomi’nin tasarımlarında hayat bulurken bej, taba, siyah ve pudra gibi zamansız renkler ise kadınların vazgeçilmez klasik renk tercihleri arasında yer alıyor. Eşsiz dengeli desenlerin hakim olduğu Geomi, süet, kadife ve deri kullanımı ile zamansız minimalist kol çantaları ve aksesuarlarıyla kendine özgün ve cesur kadınları kendine çekiyor.

İster gündüz ister gece farklı stil kodlarına kolaylıkla uyum sağlayan Geomi, alternatifli renk seçeneği ile sezona uyum sağlamanızı kolaylaştırırken aynı zaman da kullanımı rahat, kişinin kendi istediği gibi karıştır&eşleştir yapabileceği, takıp çıkarılabilir saplara sahip, modüler ve kendi içinde farklı renk ve desen alternatifleri barındıran modeller sayesinde hem gündelik yaşantınıza hem de gece şıklığınıza son dokunuşu yapmayı hedefliyor.
Eşsiz tasarımlara sahip olan Geomi, zamansız çizgisini en zarif haliyle yansıtan koleksiyonun içinde ki kimono grubu ile kadınlara benzeri olmayan bir deneyim sunuyor.

Geomi ile her kadının konfora ve kişisel moda zevklerine uygun parçalara kolaylıkla ulaşmasını sağlayan ürün portföyü ile sezonda yerini alıyor.
 
Geomi’nin birbirinden zarif tasarımlarını keşfetmek için www.geomiobjects.com
 adresini ziyaret etmeyi unutmayın!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI