Ana SayfaModaH&M, Sembolik İrlandalı Tasarımcı Simone Rocha ile İş Birliğine İmza Atıyor

H&M, Sembolik İrlandalı Tasarımcı Simone Rocha ile İş Birliğine İmza Atıyor

Simone Rocha x H&M koleksiyonu Simone Rocha’nın imzası haline gelmiş olan kadın giyim parçalarının yanı sıra erkek ve çocuk giyimini de kapsıyor. Bu vesileyle Simone Rocha ilk defa tüm aileye gardırop önerisi sunabiliyor. Tüm kategoriler gardırobun tamamını kapsayacak nitelikte; tül elbiseler, özel dikim tasarımlar gibi özel durumlara uygun parçalar kadar trikolar, gömlekler, dış giyim, trençkotlar, günlük tişörtler, aksesuarlar ve Simone Rocha’nın imzası olan parlak aksesuarlar ve inci detaylı ayakkabılar da koleksiyonda mevcut.

Simone Rocha, H&M ile bu tarz bir iş birliğini üstlenen ilk İrlandalı tasarımcı. Bu koleksiyon, tüm çalışmaları gibi, kişisel etnik mirasıyla birlikte Hong Kong geleneklerinden ve el sanatlarından sanat tarihinin harikalarına kadar uzanan, markasının büyümesini tanımlayan sayısız ilham kaynağını kutluyor.

Simone Rocha x H&M koleksiyonu Simone Rocha dünyasını tanımlayan birçok silueti, fabrikasyonu, süsleme şekillerini ve etkilerini dikkate alır, imza tasarımlarına yeni yorumlar katar ve Simone Rocha marka hikayesini tanımlayan önemli koleksiyonlara saygı gösterir. Tudor sarayından, vahşi çiçeklerden, portrelerden, fotoğraflardan, bebeklerden ve oyuncaklardan pırıltılara şahit oluyoruz. Kendi ekibi tarafından, özellikle bu iş birliği için üretilmiş; ekoseli, işlemeli, çiçekli, pembeli, kırmızılı özel tasarım kumaşlar bulunuyor. Bu koleksiyonun oluşum sürecinde Simone Rocha kendi markasının arşivinde vakit geçirerek, geçmiş koleksiyonlarının arasından seçilmiş favori tasarımlarının üzerinde özenle çalışarak onları bugün için doğru hissedilecek dinamik, yeni şekillere çevirdi.

 

11 Mart 2021’de satışa çıkacak olan koleksiyon, aynı zamanda Simone Rocha’nın marka olarak onuncu yılını kutlamasına da vesile oluyor bu – Londra merkezli bir marka için – büyük bir başarı. Simone Rocha’nın markası, vizyonunun gücü – ve her yeni giysiye yayılan tutarlılığı ile markanın sevenlerinin değişik sezonlardan parçaları istedikleri gibi kullanarak eşleştirmesine olanak tanıyan tutarlılığıyla tanınır. Bu koleksiyon, sevilip değer verilecek ve tekrar tekrar giyilecek sık giyilme potansiyeline sahip olan parçalar yaratma arzusuyla kodlanıyor. Bu Simone Rocha dünyasına dahil olabilmek için, herkese açık olan bir davettir.

  

“H&M ile bu çok özel koleksiyon üzerinde çalışmaktan ötürü son derece heyecanlıyım. Bu gerçekten markamın imza tasarımlarının ve beni ilhamla şekillendiren etmenlerin bir kutlaması niteliğinde. Bir tasarımcı ve bir müşteri olarak H&M iş birliği konseptinin hayranıyım. Margiela, Alber Elbaz, Comme des Garcons – parçası olmaktan gurur duyduğum muhteşem bir liste.” Simone Rocha.

 

“Simone Rocha bir müddettir H&M’in istek listesinde olan bir isim. Bu iş birliği, yeni bir izleyici kitlesine tasarım tarihine ait çok özel bir parçaya sahip olma şansı sunuyor. H&M’de hepimiz, modern kadınsılık ve kadınlık ile ilgili düşünerek buna zaman harcayan, özel tasarım geliştirme sürecinden, iddialı silüetler, şekiller ve süslemeler çıkarmaya kadar, kendini zanaat ve tasarımda mükemmelliğe adamış bir kadın tasarımcıyla çalışmaktan çok ilham aldık. Bu koleksiyondaki her giysi benzersizdir, özeldir ve yıllar boyu süren sıkı bir çalışmanın ve titiz araştırmaların sonucudur.” – Ann-Sofie Johansson, H&M.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI