Ana SayfaGüzellikShea Butter Serisi 2021’de Ciltlere Mutluluk Dağıtıyor

Shea Butter Serisi 2021’de Ciltlere Mutluluk Dağıtıyor

Çok sıcak su ile duş almamak, bol su içmek, L’Occitane Shea Butter serisini düzenli uygulamak cildinizin tek gerçek kurtarıcısı olabilir. Epidermis (cildin en dış tabakası), etrafındaki nem seviyesini yansıtma eğilimindedir. Cilt hücrelerinin üst katmanını yeniden nemlendiren ve nemi hapseden Shea Butter, doğal içeriğiyle kuru ciltle mücadelenin en önemli adımıdır.

Kuru ciltlerin mutluluk kaynağı Shea, sevenlerini 2021’in ilk sürprizi Shea Happy koleksiyonuyla karşılıyor. Sınırlı sayıda üretilen serinin sabunları da canlandırıcı kokuları, tamamen doğal ve biyolojik olarak parçalanabilir dokuları, çevreye duyarlı ambalajları ile sürdürülebilir güzelliğe öncülük ediyor.

Sevgililer Günü’nün en düşünceli hediyesi!

Shea Happy Hand Cream
Balmumu dokusu ile sevenleri için farklı bir sürpriz hazırlayan Shea Happy el kremi, ambalajındaki Shea yaprakları ile güneşin parlak renklerini temsil ediyor. Kokusu ile adeta mutluluk kaynağı olan el kremi  yoğun besleyici özelliği ile ellerinizi nazikçe nemlendiriyor, tazeleyici kokusu ile de gün boyu ellerinizde ferahlık hissi sağlıyor.

 
Shea Happy Ultra Rich Body Cream
Yüzde 25 Shea içeriği ile zenginleştirilmiş Shea Happy Ultra Rich vücut kremi, vücut bakımında yoğun nem bakımı sunuyor. Balmumu dokusu ile sevenleri için farklı bir sürpriz hazırlayan bu vücut kremi, ambalajındaki Shea yaprakları ile güneşin parlak renklerini temsil ediyor. Kokusu ile adeta mutluluk kaynağı..  Tazeleyici kokusu gün boyu vücudunuzda ferahlık hissetmenizi sağlıyor

Shea Happy Ultra Light Body Cream – Whipped
Yüzde 5 Shea içeriği ile zenginleştirilmiş  Shea Happy Ultra Light vücut kremi, vücut bakımında yoğun nem bakımı sunuyor. Köpüksü dokusu ile sevenleri için farklı bir sürpriz hazırlayan bu vücut kremi, ambalajındaki Shea yaprakları ile güneşin parlak renklerini temsil ediyor. Kokusu ile adeta mutluluk kaynağı. Tazeleyici kokusu gün boyu vücudunuzda ferahlık hissetmenizi sağlıyor.

 
Shea Happy Shower Cream
Yüzde 5 Shea içeriği ile zenginleştirilmiş  Shea Happy duş kremi, vücudunuzu nemlendirerek, nazikçe arındırır. Kremsi yapısı ile duş ritüeliniz sırasında vücudunuzda yumuşacık bir etki bırakır.
Shea severler için farklı bir sürpriz hazırlayan bu duş kremi, ambalajındaki Shea yaprakları ile güneşin parlak renklerini temsil ediyor. Kokusu ile adeta mutluluk kaynağı. Tazeleyici kokusu gün boyu vücudunuzda ferahlık hissetmenizi sağlıyor.

 
SABUN SANATI
SHEA ile hem cildiniz hem gezegenimiz mutlu..
Sabun sadece cildiniz için değil, gezegenimiz için de en büyük temizlik ürünüdür. Cildinizi yoğun bir şekilde temizler, arındırır. Bakteri oluşumunu engeller, cildi kurutmadan nemlendirir.
L’Occitane yeni koleksiyonunda adeta sabun sanatını konuşturuyor. Palm oil içermeyen, yüksek oranda doğallık ve biyolojik olarak parçalanabilir olan yeni sabunları ile temiz içerik, çevreye duyarlı ve geri dönüştürülebilir ambalaj tasarımı ile de geri dönüşüm vaadini yerine getiriyor. 

Temiz içerikli formül,
Cildi kurutmadan nemlendirme özelliği
Shea ve Badem her cilt tipi için uygun hatta çocuklarınız için bile. 
 
Shea Extra Rich Soap
Yeni ambalajı ile içeriği de yenilenen Shea sabun serisi, Shea Sütlü sabun, Shea Verbena-Mine Çiçeği ve Shea Lavender-Lavanta kokuları ile ellerinizi, vücudunuzu yumuşacık bir his bırakarak temizler. Palm oil içermeyen, yüksek oranda doğallık ve biyolojik olarak parçalanabilir olan yeni sabunlar ile temiz içerik,  çevreye duyarlı ve geri dönüştürülebilir ambalaj tasarımı ile de geri dönüşüm vaadini yerine getiriyor..

Masaj Ritüeliniz peeling özellikli duyusal bir sabunla buluşursa..
L’Occitane’ın yeni ikisi bir arada özellikli peeling sabunları ile, duş sırasında cildinizde hem masaj keyfini yaşayın, hem de cildinizi nazikçe arındırarak nemlendirin. Shea ve badem koleksiyonlarına ait iki farklı seçenek sunan bu sabun serisi tüm cilt tipleri için kullanımı uygundur.

Bir tarafı elinizle tutmanızı sağlamak için düz tasarlanmış peeling etkili sabunların, diğer yüzü masaj yapabilmeniz için yuvarlak pikotlar kullanılarak tasarlanmıştır. Peeling etkisi için sabunun tüm yüzeyinde ve içeriğinde peeling noktacıklarını görebilirsiniz. Kullanım sonrası bile peeling etkisi devam eder ve cildinizi arındırır. Palm oil içermeyen, yüksek oranda doğallık ve biyolojik olarak parçalanabilir olan yeni sabunlar ile temiz içerik,  çevreye duyarlı ve geri dönüştürülebilir ambalaj tasarımı ile de geri dönüşüm vaadini yerine getiriyor..

 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI