Ana SayfaModaH&M sonunda İstanbul&#8217da

H&M sonunda İstanbul&#8217da

26 Ekim Salı günü Nişantaşı’ndaki Showroom’unun kapılarını 2010 Sonbahar/Kış koleksiyonunu tanıtmak için açan H&M çok kısa sürede Türkiye`deki mağazalarını açmaya başlayacak.

Lanvin İlkbahar`da

Dergi ve blogların, H&M mağazalarına gelecek ürünlerin resimlerini çekmek için ürünleri alabilecekleri showroom oldukça ferah bir alana sahip. Showroomda bulunan bütün ürünlerin üzerinde tagler bulunuyor. Her tagin üzerinde ürünün fiyatı ve hangi hafta mağazada satışa çıkacağı bilgisi bulunuyor. O hafta geldiğinde bu ürün showroomdan kaldırılıyor ve mağazada satışına başlanıyor.

 

 

Sezon sonu olması nedeniyle, şu anda H&M`in Nişantaşı`ndaki showroomunda çok çeşitli ürün bulunmuyor. Özellikle erkek bölümünde az sayıda ürün var. Fakat kısa bir süre sonra Lanvin’le ortak hazırlanan koleksiyon da, ilkbahar yaz koleksiyonu da showroomda olacak. Bunun yanı sıra çocuk bölümü de showrooma katılacak.

 

H&M Türkiye mağazaları

 

Çok yakın bir zamanda ilk olarak Forum İstanbul`da, sonrasında ise İstinye Park’ta olmak üzere H&M mağazalarını açmaya başlayacak.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI