Ana SayfaGüzellikHuiles&Baumes Bakım Kremi

Huiles&Baumes Bakım Kremi

Huiles&Baumes “Intense Cream 24h/24 for Face” (Antioksidan Bakım Kremi 24/24) yaz aylarında cilt sağlığına önem verenleri bekliyor. 

Bu yoğun bakım kremi, sık seyahat eden, sürekli aktif olan ve bakım için çok vakit ayıramayanlar için vazgeçilmez bir ürün. Günün 24 saati kullanılabilen, bu organik ürün doğanın sahip olduğu en kaliteli içeriği sunuyor. Edelweiss (Alplere özgü beyaz çiçek), Arnica, Alp papatyası, yaz lilası ve kekiği; kir karşıtı, antioksidan, yaşlanma karşıtı, stres karşıtı ve nemlendirici tüm özellikleri ile üst düzey bir bakım sağlıyor. Huiles&Baumes Markasına özel ACTIVALPES® karışımı içeriyor. Bu özel formülü sayesinde cildin üst katmanları yoğun bir şekilde nemlenirken, yaşlanma karşıtı ve cildi yenileyici etkiler göze çarpıyor.

İçerisindeki Şili yaban gülü cildin optimal derecede nemlenmesi ve dengelenmesi için kilit bir bileşen. Formül içerisindeki Alp dağlarından coşan doğal mineralli kaynak suyu, cildin ideal bir dengede nemlenmesi, tenin duru ve dingin kalmasına yardımcı oluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI