Ana SayfaYaşamİki sürpriz konserin biletleri Şubat&#8217ta

İki sürpriz konserin biletleri Şubat&#8217ta

Festival tadındaki konserleriyle sanatseverlerden büyük ilgi gören İş Sanat, sezon programına eklediği iki yeni konserle sanatın çekim merkezi olma iddiasını sürdürüyor.

Klasik batı müziği geleneğinin sınırları içinde kalmayarak faklı kültürlere ait tarzları da bir araya getirdiği eşsiz çalışmalardan oluşan zengin repertuarıyla tüm müzik tutkunlarının dikkatini çeken dünyaca ünlü çellist Yo-Yo Ma Mart ayında ve Billie Holiday`e benzetilen ses rengi ile günümüzün önemli caz solistleri arasına giren Madeleine Peyroux, Mayıs ayında İş Sanat’ta olacak.  
Çello virtüözü Yo-Yo Ma’nın İngiltere’nin en özgün piyanistleri arasında gösterilen Kathryn Stott eşliğinde 10 Mart Perşembe akşamı vereceği konser, İstanbulluları dönemler ve ülkeler arasında gezinen bir müzik yolculuğuna çıkaracak.
14 Mayıs Cumartesi akşamı İş Sanat’ta Careless Love ve Half the Perfect World albümleriyle yorumculuğunu en üst seviyeye taşıyan ve son albümü Bare Bones’ta tam anlamıyla kendini bulan Madeleine Peyrouxiçten ve sıcak sesiyle hayat verdiği şarkılarla dinleyenlerin ruhuna dokunacak.
Biletinizi erkenden alın, bu müthiş konserleri ön sıralardan izleme fırsatını kaçırmayın. 
Yo-Yo Ma ile Kathryn Stott ve Madeleine Peyroux konserlerinin biletleri 1 Şubat Salı günü satışta, biletler İş Sanat Ana Gişe ve Biletix’te

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI