Ana SayfaErkek Modasıİkonik Asics Sneakers

İkonik Asics Sneakers

Birçok farklı araştırmayla mükemmelleştirilmiş Asics ayakkabılar; profesyonel sporcular, amatör spor meraklıları ve gündelik hayatında rahatlık arayanlar için ideal. Sokak modasının en konforlu seçimlerinden Asics Sneaker’lar stilinizden taviz vermeden rahat bir gün geçirmenizi sağlar.

Asics Sneaker’a Yolculuk

Kihachiro Onitsuka’nın ikinci dünya savaşı sonrası gençlere ilham olması için üretmeye başlamasıyla start alan marka aktif bir yaşam tarzını desteklemek için yola çıktı. OK Basketbol ayakkabısı modelleriyle sahaya gerçek anlamda çıkan Asics basketbol liglerine aşınma testi için gönderilmeye başlandı. Testleri başarıyla geçen ve sevilen modeller 1950 yılında rafine edildi ve halka satış başladı.

 

Asics Sneaker’ların her modelinde kullanılmasıyla bilinen kaplan çizgileri üretilmeye başlandığı Kobe kıyılarındaki dalgaları temsil ediyor ve markanın ikonik sembolü olarak geçiyor.

 

“Gel” teknolojisiyle üretilen modeller koşuyu daha sağlıklı ve konforlu hale getirmek üzere tasarlandı.

 

Duomax teknolojisi dengeleyici sütunlara sahiptir ve aşırı pronasyonun önüne geçer.

 

Duosole teknolojisiyle üretilen Asics’ler ise daha esnek ve hafiftir.

 

Gel Lyte III hafif ve dengeli koşu ayakkabısı olarak üretilen bu modeller daha sonra casual giyimde kullanılmaya başlandı.

 

Gel Kayano modeli nötr pronasyona odaklanan destekleyici ve yapılandırılmış çok amaçlı kullanıma sahip özel bir tasarıma sahip. Bugüne kadar üretilen en yüksek performanslı koşu ayakkabısı olma niteliğini de koruyor.

 

GT-2000 modeli tam anlamıyla koşu ayakkabısı olarak kullanıma uygun ve uzun soluklu koşular için tasarlandı.

 

Gel Cumulus ayakkabı ile ayak arasındaki boşlukları kapatarak tam anlamıyla konforlu bir yürüyüş için tasarlanan modeller arasında yer alıyor.

 

Asics Uyumu

UB4-S Gel-1130 ‘Smoke Blue’

Fileli yapısıyla dikkat çeken bu erkek Asics ayakkabı, siyah şort ve basic tişörtlü yazlık kombininizin öne çıkan parçası olacak.

 

Novablast 3 ‘Black Amber’

Cesur renk kombinasyonuyla dikkat çeken bu ayakkabıyı, jean pantolon ve basic tişört kombininize ekleyerek sportif şıklığı yakalayabilirsiniz.

 

Gel-Quantum 180

Koyu renkleriyle her türlü kombininize uyum sağlayacak olan erkek Asics sneaker, cargo pantolon ve sweatshirt ikilisine çok yakışacak.

 

Gel-Sonoma 6 G-TX

Gore-Tex olmasıyla dikkat çeken bu ayakkabı, hem kış aylarında yanınızda olacak, hem de şişme mont ve jean kombininize hareket katacak.

 

Gel-Kinsei Blast LE

Sportif şıklık teriminin vücut bulmuş hali olan bu erkek Asics sneaker ile hem takım elbisenizin şıklığını hem de rahatlığınızı bir üst seviyeye taşımış olacaksınız.

 

Gel-Quantum 180

Renk ve tasarımıyla hem şık hem dikkat çekici olmayı başaran bu erkek Asics sneaker, jogger pantolon ve bomber ceket ikilisine çok yakışıyor.

 

Gel-Kayano 14

Parlak renkleriyle öne çıkan bu sneaker, kumaş pantolon ve spor ceket kombininizin ışıldayan yıldızı olacak.

 

UB4-S Gel-1130 ‘Smoke Blue’

Açık renkleriyle öne çıkan bu kadın Asics sneaker, hem yaz aylarında rahatlığınızı sağlayacak hem de yazlık elbisenizin altına çok yakışacak.

 

UB4-S Gel-1130 ‘Graphite Grey’

Koyu renkleriyle tüm kombinlerinize uyum sağlayacak olan bu ayakkabıyı bir de mom jean ve crop gömlek kombininizle denemelisiniz.    

 

Gel Trabuco 10 GTX ‘Soothing Sea’

Bu kadın Asics sneaker, Gore-Tex yapısı ve cesur renk kombinasyonuyla kış aylarında sizi yarı yolda bırakmayacak. Spor tayt ve sweatshirt kombininizle birlikte mükemmel uyumu yakalayabilirsiniz.

 

Gel-1130

Sade renk tercihi ile öne çıkan bu ayakkabıyı, jean tulum ve basic tişörtlü kombininizle birlikte severek kullanacaksınız.

 

Japan S PF ‘Triple White’

Jean pantolon ve crop üstünüzle uyum sağlayacak bir ayakkabı istiyorsanız, bu kadın Asics sneaker tam size göre.

 

Gel-Kayano 14 ‘Blue’

Dikkat çeken renk tercihleriyle bu kadın Asics sneaker ile eşofman ve basic tişört kombininize hareket katabilirsiniz.

 

Gel-Sonoma 1090v2

Pastel renk tonlarıyla göz kamaştıran bu kadın Asics sneaker, mom jean ve oversize gömlek kombininizin vazgeçilmez parçası olacak.

 

Japan S PF ‘Cream’

Kalın tabanlı bu kadın Asics sneaker ile yazlık tulumunuzu beraber kullanarak yaz aylarında rahatlık ve şıklığı aynı anda yakalayabilirsiniz.

 

Gel-Sonoma 6 G-TX

Turuncu ve mavi detaylarıyla jean pantolon ve kazak kombininize hareket katabileceğiniz bu ayakkabı, Gore-Tex yapısı ile de kış aylarında vazgeçilmeziniz olacak.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI