Ana SayfaTeknolojiiPhone ile Çekilen En İyi Gece Modu Fotoğrafı Yarışmasının Kazananları Açıklandı

iPhone ile Çekilen En İyi Gece Modu Fotoğrafı Yarışmasının Kazananları Açıklandı

iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ile çekilen Gece modu fotoğraf yarışmasının kazananları açıklandı. Jüri kurulu, tüm dünyadan profesyonel ve amatör iPhone fotoğrafçıları tarafından sosyal medya üzerinden ve e-postayla gönderilen binlerce fotoğrafı değerlendirdikten sonra 6 kazananı belirledi. Tanınmış iPhone fotoğrafçılığı tutkunlarından oluşan jüri kurulumuzda Tyler Mitchell, Malin Fezehai, Sarah Lee, Alexvi Li, Darren Soh, Phil Schiller, Kaiann Drance, Brooks Kraft, Arem Duplessis ve Jon McCormack yer aldı.     

Kazanan fotoğraflar, apple.com sayfasında ve Apple Instagram (@apple) hesabında yayınlanıyor. Önümüzdeki aylarda ise dünyanın her yerinde reklam panolarında sergilenecek. 

Gece moduyla loş ışıkta mükemmel fotoğraflar çekin 

— %100 Focus Pixels özelliğine ve akıllı yazılımlara sahip yeni bir Geniş kamera sensörüyle sağlanan Gece modu, daha önce iPhone’da çekilmesi mümkün olmayan loş ışıklı fotoğrafların çekilmesine imkan tanır. 

— Loş ışıklı ortamlarda gece modu otomatik olarak açılır. Sarı Gece modu simgesinin görünmesi, Gece moduyla çekim yaptığınız anlamına gelir.  

— Gece modu, kadraja alınan sahneye göre pozlama süresini belirler ve bu süreyi Gece modu simgesinde gösterir. Pozlama süresini uzatmak için Gece modu simgesine dokunabilir ve göstergeyi Maksimum ayarına getirebilirsiniz.

— En karanlık gece çekimlerinde daha uzun pozlama süreleri kullanmak isterseniz iPhone’unuzu bir yere sabitlemeyi veya tripod kullanmayı deneyin.

 
iPhone 11 ve iPhone 11 Pro 

iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max, sınıfının en iyisi kamera deneyimini sunuyor ve dünyanın en popüler kamerasına fotoğrafçılıkla ilgili önemli gelişmeler getiriyor. iPhone 11’de çığır açan çift kamera sistemi, iPhone 11 Pro’da ise üçlü kamera sistemi yer alıyor. Her ikisi de iOS 13 ile sıkı bir şekilde entegre edilen bu kamera sistemleri, her müşterinin profesyonel düzeyde fotoğraf çekmesini sağlayacak kullanıcı dostu ve güçlü yeni araçlar sunuyor. Tüm iPhone 11 modellerinde bulunan %100 Focus Pixels özelliğine sahip yeni Geniş sensör, Gece modunda çekim yapmaya imkan vererek loş ışıklı iç ve dış mekanlarda daha önce iPhone ile çekilmesi mümkün olmayan fotoğraflar çekmeye olanak tanıyor. Bütün bunlar yepyeni Ultra Geniş kamera, yeni nesil Akıllı HDR ve yenilenen Portre modu deneyimiyle birlikte geliyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI