Ana SayfaMagazinJennifer Lopez ve Ben Affleck Düğününden Tüm Ayrıntılar

Jennifer Lopez ve Ben Affleck Düğününden Tüm Ayrıntılar

16 Temmuz Cumartesi günü kocası (!) Ben Affleck ile yaptığı Las Vegas düğününden sonra Lopez, hayranlarıyla gizli törenin gizli bir görüntüsünü heyecanla paylaştı. Ve işte şimdiye kadar bildiğimiz her şey:
 
Yaşa Sen Las Vegas!
J.Lo, Vegas deneyiminin “tam olarak istedikleri şey” olduğunu söyledi. Mutlu olmana sevindik JLo!
‘Let’s Get Loud’ şarkıcısı bunun hakkında şunları yazdı: “Dün gece Vegas’a uçtuk, dünyanın düğün başkentinde aynı yolculuğu yapan dört çiftle evlilik cüzdanı için sıraya girdik. Arkamızda iki adam el ele tutuştular ve birbirlerine sarıldılar. Önümüzde ise, dünyanın onları resmi ruh eşleri olarak tanıması ve eski ve neredeyse evrensel  olan evlilik sembolü aracılığıyla dünyaya aşklarını ilan etmesi için kızlarının ikinci doğum gününde Victorville’den üç saatlik bir yolculuk yapan genç bir çift…”
 
Jennifer “eski bir filmden” bir gelinlik giydi.
Jennifer Lopez,düğün için  “eski bir filmden” bir gelinlik giydiğini ve Ben’in ise dolabında duran beyaz bir smokin ceket giydiğini belirtiyor. Yüzükler hakkındaysa bize çok az ayrıntı verildi, ama ne olursa olsun, en azından o elbise hakkında daha fazla bilgi istiyoruz!
 
J.Lo, 2022’deki Marry Me dahil olmak üzere, gelinlik giydiği çok sayıda filmde rol aldı. Ayrıca Monster in Law (2005) ve The Wedding Planner (2001) filmlerinde de gelinlik giymişti. Hatta bunların ikincisinin Meghan Markle’ın 2018 kraliyet düğününde olan elbisesine ilham verdiği söyleniyor. Ancak üç ikonik gelinlikten hiçbiri Jennifer Lopez’in seçimi gibi görünmüyor.
 
Yetenekli yıldız, yeni kocası Ben Affleck ile yaptığı selfielerde, dalgalı bir duvak ve basit bir kolye ile uzun dantel kollu, omuzları açık, çarpıcı bir elbise giyiyor. Biz bu elbiseye bayıldık!


 
Emme oradaydı!
Affleckler artık yedi kişilik bir aile. Affleck’in eski eşi Jennifer Garner’dan üç çocuğu ve Lopez’in Marc Anthony ile olan evliliğinden ikizleri Emme ve Max dahil, çiftin beş harika çocuktan oluşan harika bir ailesi ve daha önce hiç bu kadar sabırsızlıkla beklemediğimiz bir hayatı var.
 
Jennifer Lopez, pembe bir üstü açık arabanın arka koltuğunda Emme’nin bir fotoğrafını paylaştı, ancak törene diğer dört çocuğun katılıp katılmadığı belli değil.
 
J.Lo artık resmiyete göre “Mrs. Affleck.
Instagram biyografisinde hala “Jennifer Lopez” yazıyor ve kullanıcı adı hala @jlo. Yani profesyonel olarak her şey aynı kalacak gibi görünüyor – en azından şimdilik.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI