Ana SayfaErkek ModasıJohn Varvatos x Led Zeppelin Özel Koleksiyonu Beymen Zorlu Center'da

John Varvatos x Led Zeppelin Özel Koleksiyonu Beymen Zorlu Center’da

Efsane grubun 50. yılını kutlamak için  özel olarak hazırlanan, ünlü tasarımcının detay ve işçilik konusundaki ustalığını yansıtan, dünya genelinde sadece seçili noktalarda satışa sunulan John Varvatos x Led Zeppelin Koleksiyonu, 21 Kasım Perşembe gününden itibaren Türkiye’de sadece BEYMEN Zorlu Center John Varvatos x Led Zeppelin Pop Up Butiği’nde ve BEYMEN’lerde modaseverlerle  buluşuyor.

Led Zeppelin elemanlarının stilinden ve albümlerinden ilham alan koleksiyonun öne çıkan parçaları arasında; efsanevi davulcu John Bonham’dan esinlenen deri ceket, gitarist Jimmy Page’in  ikonik bir paltosundan ilham alan biker ceket, sıçramış beyaz boya baskılı desenli ipek ceket ve fular, siyah Chelsea Jeans,  çiçek baskılı gömlek, “Swan Song” logolu t-shirt, gömlek  ve fular, unutulmaz albüm kapaklarındaki sembollerin yer aldığı t-shirt’ler ve fermuarlı süveterler yer alıyor. 

Ünlü fotoğrafçı Mark Seliger tarafından çekilen ve Led Zeppelin’in isyankar tutumunu yansıtan koleksiyonun reklam kampanyasında, Amerikalı ünlü oyuncu ve manken Miles McMillan rol alıyor.  

Led Zeppelin’in müzik ve tarzlarının kendisini her zaman etkilediğini belirten John Varvatos iş birliğiyle ilgili değerlendirmesinde, “Led Zeppelin gerçekleştirdiğim bu işbirliği bir hayalin gerçekleşmesiydi. Bu koleksiyonu grupla birlikte geliştirmek ve tarzlarının kökenini temsil eden ama aynı zamanda günümüze uygun modern tasarımlara imza atmak inanılmazdı” dedi. 

Led Zeppelin grubunun kurucusu Jimmy Page,  John Varvatos ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve koleksiyondan çok etkilendiğini belirtirken,  grubun efsanevi vokalisti
Robert Plant koleksiyonda ünlü tasarımcının benzersiz tarzının da ortaya çıktığının altını çiziyor. 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI