Ana SayfaYaşamMarcel Dettmann İstanbul’da!

Marcel Dettmann İstanbul’da!

Aynı anda ham ve incelikli, keskin ve duygusal olmayı başaran cüretkar sound’uyla markalaşan ve günümüzde adı çağdaş techno ile özdeş anılan Marcel Dettmann, güçlü setiyle RX İstanbul’u sallamaya geliyor.

 

Çağdaş techno sahnesinin en ilham verici isimlerinden olan Alman sanatçı, 1999’dan beri Berlin’in iki techno kalesi Ostgut Ton ve (halen) Berghain’ın resident DJ’lerinden. Dettmann, Aynı zamanda Fabric, Hard Wax, Dekmantel gibi kulüp ve festivallerin de yapı taşları arasında yer alıyor.

 

Buenos Aires’ten Ibiza’ya, Tel Aviv’den Floransa’ya birçok kulüpte performans sergileyerek Berlin techno’nun dünyaya açılan elçisi kabul edilen Dettmann’ın binlerce plağı var. DJ olmak istediğini henüz ilkokulda keşfettiğini ve müzik öğretmeninin ona kulaklık girişi olmayan bir mixer hediye etmesiyle tüm maceranın başladığı söylüyor. Birçok elektronik müzik sanatçısı gibi Depeche Mode’un etkisi altında kaldığını ve DJ’liği çok sevdiği için kendi parçalarının prodüksiyonuna geç başladığını da iletiyor.

 

Dettmann’a RX kabininde eşlik edecek isimler ise lokal elektronik müzik sahnesinin en rağbet gören isimlerinden Grafin ve Dirgen.

 

Techno severlerin unutamayacağı gecenin avantajlı biletleri bugece.co‘da büyük ilgi görüyor.

 

Şehrin elektronik müzik mekanı RX Istanbul’dan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın!

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI