Ana SayfaGündemJustin Bieber Dünya Turunu İptal Etti: "Yorgunluk Beni Ele Geçirdi"

Justin Bieber Dünya Turunu İptal Etti: “Yorgunluk Beni Ele Geçirdi”

Şarkıcı daha önce, yüzünün bir kısmını felç eden bir yüz rahatsızlığı olan Ramsay Hunt sendromu teşhisini açıkladıktan sonra Haziran ayında Kuzey Amerika konserlerini ertelemişti.
 
“Şu anda sağlığımı öncelik haline getirmem gerektiğini anladım.”
 
Duyuru, şarkıcının turuna devam etmesinden sadece bir ay sonra geldi. İyileşmesine ve doktorlarından izin aldıktan sonra Temmuz ayı sonlarında yola geri dönmesine rağmen, Bieber canlı şovların kendisine “gerçek bir zarar verdiğini” açıkladı. 4 Eylül’de Brezilya’da Rock in Rio’daki son konserinde onun deyimiyle “sahip olduğu her şeyi verdi”.
 
“Sahneden indikten sonra yorgunluk beni ele geçirdi ve şu anda sağlığımı öncelik haline getirmem gerektiğini anladım.” yazan Bieber tura ara verecek olsa da hayranlarına iyi olacağına dair güvence verdi.

“Dinlenmek ve iyileşmek için zamana ihtiyacım var.”
 
Bieber, tanısını ilk olarak 10 Haziran’da Instagram üzerinden açıklamış ve bir videoda yüzünün bir tarafında tam felç olduğunu göstermişti. Hastalığını, “Gördüğünüz gibi bu göz kırpmıyor, yüzümün bu tarafında gülemiyorum, bu burun deliği kıpırdamıyor” diye tarif eden şarkıcı ve eşi Hailey Bieber ayrıca depresyonla ilgili deneyimi hakkında halka açık bir şekilde konuştu ve geçmişteki mental sağlık yolculuğundan bahsetti.
 
Planlanan 70’den fazla gösteri ile “Justice” turu Mart 2023’te sona erecekti. Tur kısa olmasına rağmen, Bieber bu gösteriyle övündüğünü ve dünyaya gösteri ismiyle “Adalet” mesajını getirmekten gurur duyduğunu paylaştı.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI