Ana SayfaModaKarl Lagerfeld Galliano hakkında konuştu

Karl Lagerfeld Galliano hakkında konuştu

Karl Lagerfeld, Galliano`nun hareketleri karşısında sinirli bir açıklamada bulundu. Ne düşündüğünü soran gazeteciye

`Sinirliyim çünkü artık bu olay sadece bir spekülasyon değil. Söyledi mi söylemedi mi konusundan çıktı ve olay tüm dünyaya yayıldı. Bu durum moda dünyasının imajı için korkunç oldu. Galliano`nun hareketleri tüm dünyaya sanki tüm tasarımcılar ve moda böyleymiş imajını verdi. Galliano olayında beni en çok çılgına çeviren şey bu oldu. Biz burda bir iş dünyası içindeyiz artık, özellikle de internetin varlığı hareketlerimize çok daha fazla dikkat etmemizi gerektiriyor. Eğer halk tarafından tanınan bir sima isen birçok kişiden daha fazla dikkatli olman gerekir. Sokakta sarhoş olamazsın ve bazı yapamayacağın şeyler vardır… LVMH grubuna ve CEO Bernard Arnault`a verdiği zarardan ötürü ona çok kızgınım. Arnault onu gruptaki diğer tasarımcılardan çok daha fazla destekledi, çünkü Dior Arnault`un grup içindeki favori markasıydı. Onun için sanki çocuğu zarar görmüş gibi oldu.`

Lagerfeld`in bu açıklaması Galliano`nun karşısına çıkan üçüncü önemli tepki oldu. Galliano önce Dior`dan uzaklaştırıldı, sonrasında Oscar ödüllü Natalie Portman bir daha Galliano ile asla çalışmayacağını açıkladı. Şimdi ise ünlü tasarımcı Lagerfeld, Galliano aleyhinde ağır bir açıklama yaptı.

Diğer bir değişle olaylar her geçen gün ciddileşiyor, mahkemeye çıkacak olan Galliano, suçlu bulunması durumunda 6 ay hapis ve 22 bin 500 Euro para cezasına çarptırılabilecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI