Ana SayfaİlişkilerKaşık Pozisyonunun Seks Hayatınıza Yararları

Kaşık Pozisyonunun Seks Hayatınıza Yararları

Her birkaç yılda bir, medya seks hayatlarımıza renk ve hareket getirmek için yeni bir seks pozisyonu arama eğilimine giriyor. Ama bu pozisyon öyle değil. Zamansız ve yararları neredeyse çoğu kişi için etkili!
 
Kaşık pozisyonu mutlaka yan yana yatarken uygulanmak zorunda değil, partneriniz de siz de öne dönükken partnerinizin kucağına oturarak da bu pozisyonu deneyebilirsiniz. Koza görünümünde olduğunuz sürece, pozisyonunuzun kaşık pozisyonu olduğunu söyleyebiliriz. Yararları ise aslında sayılamayacak kadar çok. Birkaçını sizin için listeledik.
 

  1. G noktasına erişimi kolaylaştırır.

İkiniz de aynı yöne dönük olduğunuz için partnerlerden biri diğerinin G noktasına çok daha rahat şekilde erişebilir ve bu durum seksten aldığınız keyfi arttırır.
 

  1. Birlikteliğinizin daha uzun sürmesini sağlar.

Partneriniz ya da siz sekste ortalamaya göre daha kısa süren bir performans gösteriyorsanız ve bu durumdan şikayetçiyseniz kaşık pozisyonu bu durumu uzatmak için harika bir pozisyondur. Kaşık pozisyonu sayesinde daha yavaş ve birbirinize yakınlığınızdan ötürü daha yoğun bir seks deneyimi yaşayabilirsiniz.


 

  1. Ten tene olmanız için ideal pozisyondur.

Kaşık pozisyonu seks esnasında partnerlerin birbirine en yakın oldukları pozisyonlardan biridir. Bu da teması seven kişiler için duygusal ve fiziksel açıdan çok tatmin edici olabilir.
 

  1. Kink’leri deneyimlemek için idealdir.

Seks hayatınıza renk katmak istiyorsanız ufak başlangıçlar için bu pozisyon ideal olabilir. Yakınlığınız güvende hissetmenizi sağlayacaktır. Yine de bu deneyimler için partnerinizle güvenli bir konuşma yapmanızı ve sınırlarınızı çizmenizi tavsiye ediyoruz.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI