Ana SayfaGüzellikKiehl’s Daha İyi Bir Gelecek Sözü Veriyor: Future Made Better

Kiehl’s Daha İyi Bir Gelecek Sözü Veriyor: Future Made Better

Sürdürülebilirlik çalışmalarına tüketicileri doğrudan dahil eden proje kapsamında, yapılan her alışveriş için ecording tarafından insansız hava aracı ecoDrone ile ağaçlandırılması gereken alanlara bir adet tohum topu atışı gerçekleştiriliyor.
 
Kiehl’s, kurumsal ve bireysel çevre bilincini arttırmaya yönelik teknolojik yöntemler geliştiren sosyal girişim ecording ile yeni bir iş birliğine adım attı. Bu iş birliği ile yapılan her alışveriş için ağaçlandırılması gereken ve ulaşılması zor alanlara havadan tohum topu atışları gerçekleştiriliyor.
 

 
Çevreci uygulamaları hayata geçirerek sonraki nesillere daha yaşanabilir bir çevre ve sürdürülebilir bir dünya bırakılması adına önemli bir misyon üstlenen Kiehl’s, dünya genelinde toplumsal sorunların çözümü için 15 milyon doların üzerinde bağışta bulundu. 2009’dan beri 13 milyondan fazla boş kavanoz ve şişeyi geri kazandıran Kiehl’s, 2005’ten bu yana C02 salınımını, su tüketimini ve atık üretimini azalttı. Üretim tesislerinden satış noktalarına kadar %100 yenilenebilir enerji kullanan Kiehl’s; mağazalarında %100 yeşil enerji, çevre dostu materyaller ve led ışıklandırmalar kullanmaya başladı. Formüllerinin %36’sı en az 1 adet sürdürülebilir kaynaklı ham madde içeren Kiehl’s, 2020’de cilt bakımı formüllerinin %98’ini en az üç yenilenebilir hammadde içerir hale getirdi. Kiehl’s ambalajlarının %80’den fazlası geri dönüştürülmüş malzemelerden oluşurken, kalan %20’lik kısım içinse çalışmalar devam ediyor. Kiehl’s, online siparişlerini de atığı önemli ölçüde azaltmak ve malzeme dönüştürülebilirliğini artırmak için %100 plastiksiz ambalajlamayla gönderiyor. Kiehl’s, yenilenen “Geri Dönüştür & Ödülünü Al” programı aracılığıyla da tüketicilere boş ambalajlarını getirmeleri için anlamlı bir yol sunuyor. Biten ürünlerinin ambalajlarını Kiehl’s mağazalarına getirenler, geri dönüşüme katkı sağlarken ödül kazanıyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI