Ana SayfaYaşamKillzone 3 Türkçe olarak geliyor

Killzone 3 Türkçe olarak geliyor

Sony, Killzone’un üçüncü oyununun ilk kez Türkçe olarak PlayStation 3 ile dönüşünü müjdelemişti. Şimdi ise yine birbirinden güzel haberler ile heyecan doruklara çıkıyor. Daha fazla araç, yüksek güçlü patlayıcı silahlar ve şiddetli bir göğüs göğse çarpışma sistemi ile birlikte, devasa ve acımasız bir Helghast Ordusu’na karşı savaş tekrar başlıyor. Üstelik, Türkiye’nin en önemli ve ünlü oyuncularının seslendirmesiyle…

Killzone 3’de bir ilk: Atilla Olgaç ve Hazım Körmükçü karşı karşıya
Öykü, Killzone 2’de kaldığı yerden başlıyor: Kötü Helghast diktatörü Visari, orada Özel Güç askerleri Sev ve Rico’nun ayaklarının dibinde ölü olarak yatıyordu. Mücadele kazanılmış olabilir, ancak savaş henüz bitmedi. Visari’nin ölümü geride politik dolapların döndüğü, iç çatışmaların ve açıkça cinayetlerin işlendiği bir dünya bıraktı. Bu arada onun ödülü olan, Helghan başşehri Phyruss’da patlayan nükleer bir bomba ISA saldırı gücünün çoğunu imha etti. Helghast Ordusu’nun diktatörü Visari, yerine iki lider bıraktı: Jorhan Stahl ve Admiral Orlock. Admiral Orlock’a ses veren kişi, Kurtlar Vadisi’nin Kılıç’ı olarak ün yapan Atilla Olgaç. Bu muhteşem savaşta, 25 yaşında, sessiz, saygılı ama bir o kadar da profesyonel ve cesur bir asker daha var: Özel Güç askeri Tomas “Sev” Sevchenko. Sev’i ise Türk tiyatro tarihinin usta ve unutulmaz oyuncularından Hazım Körmükçü’nün, ünlü ve başarılı tiyatro oyuncusu torunu Hazım Körmükçü seslendiriyor. 
Destansı bir sinematik savaş deneyimi
Killzone 3 sizi, şimdiye kadar hiç görmediğiniz bir Helghan’a götürüyor. Ölümcül bir gezegende vahşi bir kavgayla karşı karşıya kalacaksınız. Killzone 3’de sizi zehirli nükleer alanlarda zar zor yürürken, öldürücü yaratıkların ormanında kaybolurken, zorlu buzul koşullarında dövüşürken ve Helghast’ın hakimiyetine karşı savaşta mücadeleyi uzaya taşırken göreceğiz. Her yer, farklı bir oyun tarzını öğreneceğiniz özelliklere sahip.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI