Ana SayfaYaşamKişiye özel hediye Booblehead

Kişiye özel hediye Booblehead

Hep aynı hediyeler almaktan sıkılanlara harika bir alternatifimiz var. Arkadaşlarınıza, sevgilinize veya iş arkadaşlarınıza farklı ve eğlenceli bir hediye almaya ne dersiniz. Kurumsal ve bireysel olarak iki farklı şekilde düzenleyebileceğiniz koca kafalar evlere, ofislere ve de iş yerlerine renk getirecek.

500’den fazla farklı gövde seçeneğiyle, kişiye özel hediye alternatifleri sunan Bobblehead ile, sevgilinizi tatlı bir cadıya ya da Superman’e, arkadaşınızı gelin veya damada, babanızı krala, annenizi ise bir meleğe dönüştürebilir, hem eğlenceli hem de onlara özel olan Bobblehead’lerini armağan edebilirsiniz.

Dünyada oldukça popüler bir hediye seçeneği olan üç boyutlu karikatür Bobblehead’leri yaptırmak da çok kolay. www.bobblehead.com.tr sitesinden uygun gövdeyi seçip,  Bobblehead’ini yaptırmak istediğiniz kişinin fotoğraflarını yüklemeniz yeterli. Siteye yüklenen fotoğraftaki kişinin üç boyutlu karikatürü olan, başı vücudundan büyük ve kafası yayla sallanan Bobblehead’iniz yüzde 100 el işçiliğiyle üretilerek belirtmiş olduğunuz adrese gönderiliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI