Ana SayfaModaKNITSS İle Doğanın Güzelliğine Adanış

KNITSS İle Doğanın Güzelliğine Adanış

Moda sektöründe “Yarın” kavramının öneminin altını çizen KNITSS, Beautiful Flora koleksiyonunda doğal kaynakların korunması ve yaşam alanlarının devamlılığı için sürdürülebilir materyalleri öne çıkartıyor. Her sezon yeniliklere imza atan KNITSS, doğal yaşamı bozmayan üretim süreçleri ile işlenmiş ve sürdürülebilirlik sertifikalarına sahip organik elyaflar kullanıyor. ‘KNITSS for a better world’ söyleminden yola çıkan marka, bundan sonraki dönemde koleksiyonlarını bu anlayış ile hedef kitlesi ile buluşturacak.  

 

Yeni KNITSS koleksiyonu, özlemini duyduğumuz duyusal ve içsel bir yolculuğa davet ediyor. Dünyanın en güzel renklerini ve duygularını yakalayan hassas bir kamera gibi doğadan ilhamla, desenleri koleksiyonuna kusursuzca işliyor. Renkler ve renklerin enerjisiyle her kadının içindeki ışığı dışarı çıkararak yaz kombinelerine ilham oluyor. Hayatın akışında kendini keşfetme, kendine zaman ayırma ve kendi olma yolculuklarında kadınlara eşlik ediyor. 

Koleksiyonda kullanılan beyaz, mavi ve şeftali tonları dingin ve huzurlu gün batımlarını andırırken, limon sarısı, zümrüt yeşili ve nar çiçeği tonları yazın enerjisini ruhunuza yansıtıyor. Hafif ve rahat incecik triko elbiseler, triko pantolon ve etekler, yazın esintisini teninizde hissedeceğiniz triko şort ve kimonolar, ince ve rahat tuşeleri ile triko üstler, en şık kombin tamamlayıcısı hırka ve ceketler özgün tasarımlarıyla zamansız bir stilin anahtarını sunuyor.

 

Modern örgü DNA’sı ile harmanlanarak zengin ve yüksek kalite ipliklerle üretilen KNITSS koleksiyonu, bu sezon üç ana temadan oluşuyor;

 

Romance Yaz çiçeklerinin tomurcuklarını anımsatan desenler ve canlı renklerle kontrast oluşturan çizgilerin hâkim olduğu bu seri, serinlik hissi veren ipliklerle üretildi. Şehir hayatında ve sahilin sıcaklığında gündüzden geceye uzanan saatlere eşlik edecek tasarımlardan oluşuyor. 

Bloom Giderek ısınan havayla birlikte özlenen deniz ve su altı dünyasından esinlenerek tasarlandı. Desen ve renk kombinasyonları ile gündüz deniz kenarında, teknede ve sıcak yaz akşam davetlerinde rahatlıkla kombinlenecek tasarımlardan oluşuyor. 
 


 

Exotic Tatil için valiz hazırlığına başlarken mutlaka göz atılması gereken, hem plajda mayo, bikini üzerine giyilebilecek hem de tatil beldelerindeki keyifli gezintilerde kullanılabilecek renkli takımlardan oluşuyor. 

KNITSS, %100 organik pamuk Global Organik Tekstil Standardı ‘’GOTS’’ sertifikası ve ormanlarda biyo çeşitliliğin korunmasına yardımcı olan ve doğadan aldığını doğaya geri vermek ilkesini benimseyen ‘’FSC’’ sertifikalarına sahip olarak, bugün olduğu gibi yarın da sürdürülebilir bir dünya felsefesiyle koleksiyonlarını tasarlamaya devam edecek. 

Lüks bir still sunan KNITSS, yeni İlkbahar Yaz 2021 sezonunda da kendini şık, rahat ve özel hissetmek isteyen, kendi değerinin farkındaki kadınların tercihi olacak.

 

KNITSS tasarımları İstanbul Akmerkez, Nişantaşı Abdi İpekçi ve Ankara Armada KNITSS mağazalarında sizleri bekliyor. Dilerseniz yenilenen www.knitss.com online alışveriş sitesinden de evinizin konforunda KNITSS ürünlerine ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI