Ana SayfaModaTUMI’den Geri Dönüştürülmüş Koleksiyon İle Doğaya Saygı Duruşu

TUMI’den Geri Dönüştürülmüş Koleksiyon İle Doğaya Saygı Duruşu

Doğuştan yenilikçi ruha sahip TUMI, sosyal sorumluluk bilinciyle gezegenimizin güzelliklerini korumak için geri dönüştürülmüş materyeller ile tasarımlarına hız veriyor.

TUMI, en çok satan koleksiyonlarının ilgi çekici ürünlerine geri dönüştürülmüş materyallerle hayat veriyor.  Alpha Bravo, Devoe, Voyageur ve Merge çanta ve valiz ürünlerinin yanına şimdi dış giyim ürünlerini de ekledi. Bu misyona paralel olarak TUMI Avrupa, geri dönüştürülmüş materyallerle ürettiği bu koleksiyonunun satışlarından elde edeceği gelirin %1’ini de Waves for Water isimli kar amacı gütmeyen organizasyona bağışlayacağını açıkladı.

Waves for Water organizasyonu, dünyada temiz su sorunu yaşayan bölgelerde yaşayanların temiz suya ulaşmasını hedefleyen ve bunun için projeler yürütüyor. Filtreleme sistemleri, kuyu açma işlemleri ve yağmur suyunu toplama sistemleri gibi ihtiyaç olan bölgelere yardım etmeyi amaçlıyor.

TUMI ve Waves for Water 2016 yılından beri işbirlikteliklerini sürdürüyorlar ve bu anlamda 10’dan fazla projeye birlikte imza attılar. Water for Waves ve TUMI, 2018 yılında dünya su günü için mağazalarda satışa sunulan ürünlerin satışlarından elde ettikleri sayesinde 4,381 filtre sistemi, 28 yağmur suyu biriktirme sistemi ve 12 kuyunun inşa edilmesine yardımcı olarak dünya üzerinde 300 bin’den fazla insane ulaşmayı başardılar.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI