Ana SayfaGüzellikLa Prairie Cellular Eye Cream Platinum Rare

La Prairie Cellular Eye Cream Platinum Rare

Anti-aging cilt bakımında  platin maddesi kullanımına öncülük eden lüksü ve etkinliğini tamamen yeni bir seviyeye ulaştıran La Prairie, şimdi değerli platin maddesini göz kreminde  kullanarak göz çevresini yenileyerek genç bir görünüm sağlıyor. Cellular Platinum Rare göz kremi , mükemmel ve zengin nemlendirici özelliği ve yüksek performanstaki serum etkisi ile hafif bir nemlendirici gibi cilt tarafından emilirek anında ve yoğun etki gösteriyor. 

Cellular Eye Cream Platinum Rare ciltteki eşsiz, yenileyici ve benzersiz gençleştirici etkisi ile Cellular Cream Platinum Rare ve Cellular Serum Platinum Rare’in yer aldığı La Prairie’nin platin koleksiyonuna dahil oldu.
Üç üründe ana içerik olarak yer alan colloidal sıvı içerisindeki platin maddesi cildi yeniden organize eder ve ciltteki dengeyi sağlayarak cildi dışarıdan gelen zararlı etkenlere karşı koruyor ve ciltteki nem kaybını önlüyor. Yeniden organize olan cildin elektrik dengesi   hücreler için gerekli olan besinlerin daha kolay emilmesine neden oluyor.
Anında etkili olan Cellular Eye Cream Platinum Rare yumuşak yapılı elmas tozları ile ışığı aynı genç ciltlerdeki gibi olgun cildede yansıtıyor . Çizgi ve kırşıklıkların görünümünü en aza indiriyor. Cilde ışıltı ve aydınlık veriyor. Çift etkili peptit bileşimleri ciltteki aydınlığın etkisini arttırıyor. Cildin savunma sistemini güçlendirerek ve cildin kendi eliminasyon sistemini aktifleştirerek göz çevresindeki koyu renk halkaların görünümlerini en aza indiriyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI