Ana SayfaErkek ModasıRaymond Weil Nabucco

Raymond Weil Nabucco

Raymond Weil, geleneksel çizgilerin günümüz çizgileriyle harmanlandığı özgün tasarımlarıyla, ‘‘özel günler için çok özel bir armağan’’ sunmaya devam ediyor. Adını Verdi’ nin operasından alan Nabucco Va, Pensiero, muhteşem İtalyan bestecinin eseri ile aynı güç ve asalete sahip. Şık tasarımı ile ünlenmiş bu saatin olgun zarafeti, koleksiyonun yartıcı değerlerine ve efsanevi formlarına bağlı kalarak, güçlü mimarını muhafaza ediyor.

Gelişmiş malzemelerin mükemmel uyumundan oluşan Nabucco Va, Pensiero, 46 mm çapındaki gösterişli kasasıyla ve titanyum takometrik ölçekli yuvarlak bezeliyle dikkat çekiyor. Saatte yer alan 3 adet alt gösterge saat 4:30 yönündeki takvim penceresi ve gri tonlanmalı merkezi bölgedeki 3 vida, zamanı uygun bir şekilde algılamanıza da fırsat veriyor.
Nabucco Va, Pensiero modelinin estetiği, Raymond Weil saatlerinin muhteşem tasarımını yansıtırken, saatin üstün mekanik yeteneği lüks saat yapımının uzmanlarını sevindiriyor: ETA 7735 tri-compax makina, otomatik kurmalı olup saatte 28800 titreşimi bulunuyor. Aynı zamanda krokodil deri ile hazırlanan kayışı daçift kanatlı emniyetli klipsi sayesinde rahat ve güvenli bir kullanım özelliği taşıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI