Ana SayfaGüzellikLa Prairie Life Threads

La Prairie Life Threads

La Prairie‘nin Life Threads Sapphire, Ruby ve Emerald parfümleri büyük bir aşk hikayesinin üç belirgin vizyonunu çağrıştırıyor. Sapphire derin bir duygusallığı anlatıyor. Rubby tutkuyu teşvik ediyor. Emerald sonsuz bir aşkı yansıtıyor.

Gümüş iplerle sarmalanmış üçlü Life Threads parfüm serisi; kadınların kalplerinde hissettikleri arzunun hikayesini;  kendi varlığına değer veren,aşkın zorluğu ile mücadele etme cesaretini gösteren, kendine dokunan kadınları yansıtıyor.
Sapphire, Rubies ve Emeralds parfümlerinde yer alan üç değerli taş kalplerimizi ve duygularımızı bağlayan en değerli bağların üç yönünü sembolize ediyor ve aşkın bağlarını yansıtır.
La Prairie yeni serisiyle doganın gücünü insanlara getirmiş. Life Threads serisi doğanın en zarif ve en bol kreasyonunu Sapphire, Ruby ve Emerald ile kutluyor.
Parfümler sizin düşüncenizi mücevherle donatsın ve kalbinizi o kadar  duyarlı kılın ki, onlar sizin kendi aşk hikayenizden ilham alabilsin.
  
Her bir mücevherin kendine ait bir cazibesi var… kalplerin arzusu gibi. Suyun derinliklerindeki sapphire… tutkulu Ruby… bereketli Emerald. Her biri kendi içinde rüyanın gücünü, varlığını ve büyüsünü taşıyor.
LIFE THREADS SAPPHIRE, romantizmin ruhunu yansıtıyor.  Parfüm içeriğinde koyu mavi Sri Lankan denizinin duygusal durgunluğu, güzel kokulu İran bahçesinde fısıldanan sırlar, muazzam dekolteyi süsleyen kolye… Sapphire en romantik rüyaların özü.  Zevk veren fantezileri temsil ediyor . Sapphire parfüm alabildiğince bol bir buket gibi. Yeşil yaprakların narinliği, romantik yaseminle frezya ve kayısı,vahşi nergis çiçeği, duygusal sandalağacı ile ıslak gardenya. Sadece gerçek romantiklerin bildiği duygusal memnuniyeti ekleyen beyaz ağaç ile amber… Gerçek aşkın narinliğinin yanında afrodizyakta kendini hissettiriyor. Sapphire nefis çiçeklerin zevk veren fantazileri ile ve en leziz rüyalarınızı besleyerek sizi şaşırtıyor.
LIFE THREADS RUBY, tutkunun ruhu. Ruby’nin duygulara hitap eden hediyesi; efsanevi aşk ve ateşli arzu. Tutkunun efsanevi mücevheri… Güçlü değerli taş dünyanızı alev alev yakıyor . Ruby parfümü aynı efsanevi değerli taş gibi sizin içinizi alev alev yakacak cezbedici yoğun bir içeriğe sahip; cezbedici leziz portakal çiçeği, duygulara zevk veren bergamut ve inci çiçeği, baştan çıkarıcı kırmızı gül, yasemin ve  ylang ylang aşkın kendisi gibi cazibesiyle kalpleri açıyor çünkü  bu seçkin parfüm vetiverin sıcaklığı ile ısıtılmış. Sandalağacı, vanilya çekirdeği ve tutkulu misk ile sizi sararak asıl cazibesini gösteriyor.
Ruby duygularınızı alevlendirmek istediğiniz  zaman  kullanabileceğiniz çiçeksi ve oryantal muhteşem bir parfüm.
LIFE THREADS EMERALD ise cazibenin ruhu. Emerald sonsuz aşkın mücevheri. Onun yeşil renkteki yansıması sonsuz baharı çağrıştırıyor. Onun nadir bulunan  ve duyarlı güzelliği akıllara ilk olarak kaderinde var olan ilk umursamaz ve kendinden geçmiş sonsuz aşkı getiriyor. Kalbi yenilemek için bahar zamanındaki taze galbanum, portakal çiçeği, duyguları yeniden uyandırmak için melek otu ve doğanın kendi ihtişamını kutlamak ve yenilemek için hint yasemini, Fransız nergizi, leylak ve Bulgar gülü bileşiminden oluşuyor. Emerald parfümü nefes kesen buketi ile; enfes egzotik sandalağacı,  oakmoss, amber ve zambağın karışımı ile uzun süre kalıcı kokusuyla doğanın kendisini hatırlatıyor. Aşkın sonsuz gücü sizi yeniliyor ve büyülüyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI