Ana SayfaModaLacoste Sneaker Çağını İlan Etti

Lacoste Sneaker Çağını İlan Etti

1933 senesinden bu yana tenis mirasından esinlenerek modernizmle uyumlu bir dünya yaratan Fransız moda markası Lacoste, timsah tutkunlarını spor ayakkabı koleksiyonuyla harekete davet ediyor.

Sneaker serüveninde emin adımlarla ilerleyen Croc, kendi branşını temsil eden sporcuları da desteklemeyi ihmal etmeyip; onlara performans dünyasında ve günlük hayatlarında eşlik ediyor. Performansı yüksek, tasarım odaklı bakış açısıyla beğeni toplamaya devam eden Lacoste; 2022 yılında sneaker çağını ilan ediyor. Marka, teknolojisi yüksek performans odaklı materyallerle iddiası yüksek ve konforlu modellere hayat veriyor.
 

Lacoste Sneaker Koleksiyonu: Mükemmel Performans, İddialı İmaj

Lacoste L001

Yepyeni bir spor ayakkabı olan L001, markanın tenisle özdeşleşmiş mirasını, modern bir tasarımla sunuyor. L001 aynı zamanda, çizgiler ve renk seçimiyle Lacoste tarafından sunulan ilk spor ayakkabısı. 1980’lerden kalma eski tenis raketlerinde saygı duruşunda bulunan L001, unisex dizaynı ve 7 renk seçimiyle günlük hayat için birebir.

L-Guard Breaker

Lacoste spor ayakkabı repertuarında tamamen yeni bir model; siyah, beyaz ve lacivert renkleriyle L-Guard Breaker! Zırhlar, yarış arabaları koltukları ve yürüyüş ayakkabılarından ilham alan L-Guard Breaker, trendi yakalayan şık görünümüyle, işlevsellik sağlıyor. 3 farklı renk opsiyonuyla gelen L-Guard Breaker, dikkat çekici tabanıyla rahatlık ve konfor sağlayan yapısıyla Lacoste Sneaker koleksiyonun yıldız parçalarından biri.

Run Spin Knit

Performans odaklı Run Spin modelinin tekrar tasarlanmasıyla Run Spin Knit, spor ve stil arasındaki mükemmel kesişme noktası olarak karşımıza çıkıyor. Run Spin Knit, her gün, herkes için ideal bir spor ayakkabı haline geliyor. Şık dokumasından fitilli yakasına, her detayıyla sportif stile mükemmel bir uyum sağlıyor. Sneaker tamamen fütüristik ve modern olup, ruhunda vintage spor etkilerini kutluyor. Nefes alabilen polyester ve her adımı zahmetsizce destekleyecek tabanı, yan tarafındaki dinamik timsah logosu ile tamamlanıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI