Ana SayfaModaThe Kooples Emily Black Edition Çanta Kapsülünü Sunar

The Kooples Emily Black Edition Çanta Kapsülünü Sunar

Güçlü kişiliklere ulaşılabilir lüksü sofistike marka DNA’sıyla sunan Fransız moda evi The Kooples, Emily Black Edition özel çanta koleksiyonunu sunar.

Minimalist çizgileri kusursuz ve pürüzsüz deriyle birleştiren Emily Black Edition farklı doku ve aksesuar birliktelikleriyle güçlü bir duruş vadediyor. Kuşgözü detaylar ile avangard bir kimliğe bürünen tasarım, kapitone ve yılan derisi efektli coşkulu dokularla buluşuyor. Emily Black Edition siyahın derin tonlarını cesurca kullanırken, keskin ve kadınsı bir koleksiyonun işaretini sert kenar bitişleri ve zengin metal aksesuar kullanımlarıyla veriyor.

The Kooples Sonbahar- Kış özel koleksiyonu ile minimalist el çantası modelleri hem gündüz hem gece kullanım için rahatlık sunarken %100 İtalyan derisinden oluşan tasarımı mükemmel işçiliğiyle vurgu yapıyor. Galvanizli tonlarda metallerle öne çıkan tasarımıyla tarzını ortaya koymak isteyenler için yeni Emily Black Edition koleksiyonu sınırlı sayıda The Kooples Zorlu Mağazasında ve the.kooples.com.tr’de.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI