Ana SayfaGüzellikLipikar Baume AP+M ile Deliksiz ve Daha Konforlu Bir Uyku

Lipikar Baume AP+M ile Deliksiz ve Daha Konforlu Bir Uyku

Onarıcı üçlü etkili LIPIKAR Baume AP+M, kuruyan vücut ve elleri nemlendirirken kaliteli bir uykunun da anahtarını sunuyor. Shea Yağı, Niacinamide ve Aqua Posae Filiformis içeren formüle sahip LIPIKAR Baume AP+M, cildi anında yatıştırmaya yardımcı olarak kuruluk hissi sonucu oluşan kaşıntı hissini azaltmaya yardımcı oluyor, tekrarlama karşıtı etki gösteriyor. Doğal içeriği sayesinde kış aylarında artış gösteren kuru cilt ve atopi sorununa da çözüm sunan LIPIKAR Baume AP+M, ciltte rahatlama sağlıyor, aynı zamanda cilt bariyerini güçlendiriyor.
 


 
Dermatolog ve pediatristler eşliğinde 700’den fazla kişi üzerinde test edilen ürün, 7 klinik çalışma ile kanıtlanmış etki sunuyor. Çok kuru, atopiye eğilim gösterebilen bebek, çocuk ve yetişkin ciltleri için uygun LIPIKAR Baume AP+M’yi deneyenlerin %85’inde uyku kalitesinin geliştiği gözlendi.* LIPIKAR Syndet AP+ vücut temizleyici ile birlikte rutin kullanım sonrasında ise kaşınma hissinde %41 oranında, uyku kaybında %42 oranında azalma görüldü.**
 

Günde 1 defa yüz ve vücudunuzda kullanabileceğiniz LIPIKAR Baume AP+M’yi duşta LIPIKAR SYNDET AP+ veya LIPIKAR CLEANSING OIL AP+ gibi nazik, lipid yenileyici bir temizleyici kullandıktan sonra uygulayabilir, gün içerisinde kuruluk kaynaklı kaşınma hissini yatıştırmak için LIPIKAR STICK AP+ uygulayabilirsiniz.
 
*Kişisel değerlendirme, 49 bebek & çocuk
**Klinik çalışma, 51 kişi (çocuk ve yetişkin), 2 hafta LIPIKAR Syndet AP+ ve LIPIKAR Baume AP+M kullanımı sonucunda

 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI