Ana SayfaYaşamLucca Yeni Sezona Hazır

Lucca Yeni Sezona Hazır

Bebek’in popüler mekanı Lucca yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Menüsündeki ufak değişiklikler ile yeni tadlar yaratırken gelenekselleşmiş tadlarını da koruyan Lucca, bu kış da kalitesinden ödün vermeyecek. İş çıkışı soluklanmak, keyifli bir yemek yemek, birbirinden özel kokteylleri tadmak için uğrayabileceğiniz Lucca’nın menüsünde ise Executive Şef Willy Moya`nın imzası var.
Menüde klasikleşmiş kokteyllerin yanı sıra yenileri dikkat çekiyor. Mojito hala İstanbul’un en iyilerinden olsa da Tricolor Sangria ve Pineapple Express mutlaka denenmeli. Özellikle Tricolor Sangria mükemmel oranıyla bizim favorilerimizden oldu bile. Yemek menüsünde ise Fish Taco tek kelimeyle eşsiz. Acılı dokunuşuyla bir kez yedikten sonra asla vazgeçemeyeceksiniz. Mini hot dog ve et tartar ise başlangıç için diğer yeni seçenekler. Ana yemeklerden denediğimiz Limonlu Levrek hafif bir yemek arayanlar için doğru bir tercih olacaktır. Ördekli Papardelle ise kremalı olduğu için bir çok kişiye ağır gelebilir ama lezzeti tek kelimeyle harika.
Yeni sezonda da adından sıkça bahsettirecek olan Lucca’nın önündeki kalabalık içeride yer olup olmadığıyla ilgili insanı bazen yanıltabiliyor. Ama bu konuda gözlerinize inanmayın ve sadece dışarıdan kalabalık gördüğünüz için mekanın önünden geçip gitmeyin. Yoksa bu eşsiz yeni menüyü kaçırdığınıza pişman olursunuz. Sigara yasağının da etkisiyle mekanın daha çok ön kısmı kullanılsa da içeride bu kalabalık dışında yer bulmak mümkün olabiliyor. Yine de kendinizi garantiye almak istiyorsanız, gitmeden önce rezervasyon yaptırabilirsiniz. 
Rezervasyon: 0212 257 12 55

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI