Ana SayfaErkek ModasıStil Erkek: Leonardo DiCaprio

Stil Erkek: Leonardo DiCaprio

Victoria`s Secret mankenlerinin müdavimi,  Christopher Nolan`ın gözde oyuncusu, Martin Scorsese`in kadrolu aktörü Leonardo DiCaprio, şüphesiz George Clooney`den sonra Hollywood`un bize verdiği en güzel hediye olan ve "Tüm zamanların en iyi oyuncuları" listesine girebilmeyi başarmış Leonardo DiCaprio, nasıl giyiniyor mercek altına aldık.

İddialara göre Alman asıllı annesi, minik oğlu kendisini Floransa`daki Da Vinci sergisini gezerken tekmelediği için ismini Leonardo koydu. 1997 yılında Titanic`teki Jack rolüyle bebek yüzünü tüm dünyaya tanıtan yakışıklı aktör, o dakikadan sonra da Martin Scorsese`in gözde aktörü oldu.

Kimilerine göre fazla bebek yüzlü olan DiCaprio, 2009 yılında Shutter Island 2010 yılında Inception`daki eşsiz oyunculuklarıyla bunca sıfatı boşa almadığını da kanıtladı.

2013 yılında hem Tarantino imzalı Zincirsiz hem de Muhteşem Gatsby`le yeniden karşımıza çıkacak olan aktör, günlük yaşamında çok spor bir tarzı benimsemiş durumda. Genellikle tişörtlerinin üstüne kazak ya da kapüşonlü geçirerek dışarı çıkan Leonardo, yazın ise kısa şortları tercih ediyor. Basketbol maçlarının müdavimi olan bebek yüzlü aktör, şapkasını ve güneş gözlüğünü de yanından ayırmıyor. Kırmızı halıda da sade ve şık tarzından ödün vermeyen DiCaprio, fazla risk almıyor ve genellikle renkli takımları tercih etmiyor. Dar kesimli, koyu renkli takımlar giymeyi seven tüm zamanların en iyi aktörlerinden biri olan oyuncumuz, papyon ya da kravatı sadece Oscar gibi çok özel gecelerde takıyor.

Leonardo DiCaprio`nun stilini fotogaleriye tıklayarak örnek alabilirsiniz…

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI