Ana SayfaGüzellikMAC Beth Ditto Partisi

MAC Beth Ditto Partisi

Birbirinden güzel işbirlikleriyle hayatımıza renk katan M.A.C`in son koleksiyonu Beth Ditto kalbimizi çalacağa benziyor.

Punk duruşunun asiliğinden ödün vermezken sokak modasının sert kızlarına ve hatta sarayların narin prenseslerine kadar çok geniş bir kitleye hitap eden koleksiyonda M.A.C`in en popüler maskarası Zoom Lash`in de birbirinden güzel renkleri var. Beth Ditto`nun sevdiği 3 farklı ve göz alıcı rengi bu koleksiyonda hayata geçiren M.A.C`in sınırlı sayıda üretilen bu koleksiyonunda `smokey` göz makyajını yaratmak için tasarlanan Shade&Smoke isimli iki taraflı göz kalemi de yazın vazgeçilmeziniz olacak. Simsiyah, derinleştirilmiş bakışlar için siyah Liquidlast Linear eyeliner ise ekstra drama yaratmak için birebir.

Koleksiyon 14 Haziran`da mağazalardaki yerini alacak ama siz bu özel koleksiyonla herkesten önce tanışmak istemez misiniz? Sadece 15 Trendus okuru ile 10 makyaj blogger`ının yer alacağı bu özel partide yer almak için yapmanız gereken tek şey trendus`un twitter hesabını (trendusfelis) takibe almak ve 8 Haziran Cuma günü saat tam 14:30`da yazacağımız tweet`i retweet`leyen ilk 15 kişiden biri olmak!

İlk 15 kişi* 13 Haziran Çarşamba akşamı 19:30-21:30 saatleri arasında Nişantaşı/İstanbul mağazasında gerçekleşecek M.A.C Beth Ditto Preview Partisi`ne katılmaya hak kazanacak. Bu özel davette M.A.C makyaj sanatçılarından Beth Ditto koleksiyonuna özel hazırlanan makyaj tasarımlarından birini yaptırmanın keyfine varacak ve de davetliler arasından 1 kişi Beth Ditto koleksiyonundan çok özel bir hediye paketi kazanacak. Biz de ekip olarak orada olacağız ve çok keyifli bir akşam gerçekleştireceğiz.

Şimdi yapmanız gereken tek şey Trendus`un Twitter hesabı trendusfelis`i takibe almak ve yarın 14:30`u beklemek…

*İstanbul`da olmadıkları için davete katılamayacakların hakkı bir sonraki retweet eden kişiye devredilecektir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI