Ana SayfaYaşamMAC Wonder Woman Bloggerlarla tanıştı

MAC Wonder Woman Bloggerlarla tanıştı

Dün gece (Perşembe gecesi) İstiklal Caddesi’ndeki M.A.C. mağazası farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Her zamankinden erken bir saatte mağazasını müşterilerine kapayan M.A.C bu kez özellikle güzellik üzerine yazan bloggerlara yeni koleksiyonunu tanıttı.

Trendus, MAC ve Lisans A.Ş. işbirliği ile gerçekleşen gecede mağaza çalışanlarının yeni koleksiyonu anlatan (Wonder Woman) giysileri ve aksesuarları dikkatleri çekti. Gece boyunca ikram edilen atıştırmalıklarda ve içkilerde bile Wonder Woman’ı anlatan simgeler kullanılmıştı.
Cumartesi itibarıyla mağazalarda satılmaya başlayacak koleksiyonu tüketicilerden ve makyaj tutkunlarından önce inceleme, deneme ve hatta satın alma fırsatını yakalayan blogger’lar geceden çok keyifli bir şekilde ayrıldılar. Kimi davetli face chart`lardan seçtiği Wonder Woman makyajını yaptırdı, kimi davetli ise girişte bulunan dev Wonder Woman kartonetiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Gelelim koleksiyondan bazı notlara… Monoton görünme düşüncesini kafanızdan uzaklaştıran koleksiyonda tüm ürünler jumbo boy. Mineralized Skinfinish pudralar, çarpcı renklerde özel ambalajları ile far paletleri, neon tonlu pigmentler, koleksiyonun haşmetine uyum sağlayan Opulash Maskara, rujlar, boardmarker büyüklünde eyeliner’lar ve lipglass’lar… Hepsi ilhamını dünyanın tüm kötülüklerine karşı kafa tutan kahramanın cesaretinden almış.
Geceye dair fotoğraflar için lütfen fotogaleriye tıklayın.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI