Ana SayfaGüzellikShiseido Bahar Makyaj Koleksiyonu

Shiseido Bahar Makyaj Koleksiyonu

Shisiedo 2011 Bahar Koleksiyonuyla mağazalarda. Bu koleksiyonda kimi ürünlerin renkleri çeşitlenirken kimi ise ilk defa piyasaya çıkmış.

Shimmering Rouge koleksiyona yeni eklenen bir ürün grubu. Bu ruj, dudakla temasa geçtiği ilk andan itibaren, mükemmel çekiciliğiyle cildin bir parçası oluyor. Erime noktası vücudun kendi ısısına çok yakın, büyüleyici bir pürüzsüzlükle ilerliyor. Oldukça parlak ve göz alıcı rengiyle, dikey dudak çizgilerini görünmez kılıyor, pürüzsüz, dolgun, boyutlu dudaklar yaratıyor. Canlı, mükemmel nemli his tüm gün boyunca sürüyor. Shimmering Lipstick düzenli kullanıldığında, dudakların doğal dolgunluğunu güçlendirirken, dudak dokusunu geliştiriyor. Bu dolgunluk etkileri anında etki gösteriyor.  Rujun uygulandığı andan itibaren dudaklara yeni dolgunluğunu vermesi ve temizlikten sonra bile dolgunluğun devamını sağlaması ise bir başka özelliği..
Luminizing Satin Eye Color Trio`ya yeni renkler eklenmiş. Mükemmel manzaralardan, günlük hayatın sıradan anlarına, bu serinin renkleri, uluslararası ün kazanmış renk uzmanı Dick Page’in tasarımın taşımış.  İnce, saten görünümlü pırıltıları, ipeksi pürüzsüzlükleri ve yumuşak nemli dokularıyla renkler, tüm parlaklıklarıyla göz kapaklarında büyüleyici bir cazibe yaratıyor. Nefes kesici bu renk kombinasyonu seçimiyle, gözleriniz kim olduğunuzu özgürce ifade ediyor.
Smoothing Lip Pencil`lara da yeni renkler eklenmiş. İnanılmaz yumuşaklıkta bu dudak kalemi, üç yeni renk seçimiyle size hızlı, şık bir hassasiyet veriyor. Yumuşak dokusu ve kolay dağılma yeteneği size kalemi, dudak boyası olarak kullanma seçeneği sunuyor. Her iki şekilde de güzel ve uzun süre dayanan bir renk görünümü yaratıyorsunuz. .
Koleksiyonda bulunan bir diğer yeni ürün Translucent Pressed Powder. Bu şeffaf pudra, yüze pürüzsüzce yayılır, güzelce arındırılmış, düzgün tonlarda bir görünüm yaratıyor. Süper Yağ-Emici Pudrayla formüle edilen bu pudra aşırı sebumu yok eder, parlaklığı koruyor ve makyajın kırılmasını önlüyor.  Kadifemsi güzel görünüm tüm gün boyunca korunuyor.  Pudranın ince dokusu ciltle mükemmel bir uyum sağlıyor. Doğal görünümlü bir bitiş için her türlü cilt tonuna uyuyor. Pratik, avuç içi büyüklüğünde pudralığıyla Translucent Pressed Powder gün içinde makyaj tazelemeniz için mükemmel bir ürün.
Perfect Refining Foundation tüm gün süren mükemmellik, ideal nemlilik sağlıyor. Güçlü nemlendirici etkisiyle, ipeksi yumuşaklıkta, mükemmel pürüzsüzlükteki bir fondöten. İlk kullandığınızda, daha önce hiçbir sıvı fondötende hissetmediğiniz yumuşak bir pürüzsüzlük ve hafiflik hissediyorsunuz. O kadar düzgün yayılır ki, cildinizdeki gözenekler, sivilce yaraları ve pürüzsüzlük gibi kusurlar en aza indirilerek cildinizle mükemmel bir uyum sağlanıyor. Terlemeye ve sebuma dayanıklı Shiseido Perfect Refining Foundation`ın, etkisini 15 saat bozulmadan koruyan, eşit tonda pürüzsüz bir görünüm veriyor. Perfect Refining Foundation müthiş makyaj etkilerini ve üstün nemlendirici cilt bakımı etkilerini aynı anda sunan ilk fondöten.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI