Ana SayfaModaMarc Jacobs`dan patlamaya hazır bir parfüm

Marc Jacobs`dan patlamaya hazır bir parfüm

Marc Jacobs 2002 yılında "Marc Jacobs for men" adlı ilk erkek parfümünü piyasaya sunmuştu. 30 Temmuz’da satışa çıkacak olan ikinci erkek parfümü "Bang"in reklamları içinse bir fotomodelle çalışmak yerine kendisi objektif karşısına geçti. Bu fikri ona ortağı Robert Duffy vermiş, fotoğrafları ise Juergen Teller çekmiş. İlk önce kıyafetlerle denenen çekimlerde daha sonra patlama etkisini yansıtan gümüşi arka fonda Marc’ın çıplak olmasına karar verilmiş. Ancak Orta Doğu ülkelerindeki reklamlarda Marc’ın bu kadar cüretkar fotoğrafları kullanılmayacakmış.

Jacobs erkek parfümünün kadın parfümlerine göre çok daha kişisel olduğunu düşünüyor: "Bir erkek için parfüm derinin üzerinde duran ekstra bir kat halindeyken kadınlar makyaj rengi değiştirir gibi parfüm değiştirebiliyor." Demek ki 8 sene aradan sonra çıkan ikinci parfüm "Bang" hummalı bir çalışma sonucu yaratılmış.

Harvey Nichols‘da geçen gece düzenlenen tanıtım partisine Rıfat Özbek, Anna Sui, Daisy Lowe, Mischa Barton, Jaime Winstone, Beth Ditto, Gareth Pugh ve Pixie Lott gibi ünlüler de katıldı. Model Daisy Lowe, parfümü kesinlikle kullanmak istediğini belirtenler arasındaydı.

Solda Mischa Barton ve Daisy Lowe Marc Jacobs’la poz verirken, sağda Daisy Lowe Harvey Nichols’daki partide

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI