Ana SayfaDekorasyonMavi ve Yeşilin Tüm Tonları Fern&Co.’da

Mavi ve Yeşilin Tüm Tonları Fern&Co.’da

Gökyüzüne uzanan doğanın; tabaklara taşınma hikayesi ile yola çıkan ve her sezonda ayrı bir hikayeyi tema alan Fern&Co. okyanuslardan ilham aldığı; Marine, Mullets ve Blue Art Collection ile hem teknelerde hem de yemyeşil bahçelerde kurulan yaz sofralarında Akdeniz ve Ege rüzgarları estirmeye hazır.

Çağdaş sanatı özgün tasarımlarıyla buluşturmayı sürdüren marka, sulu boya tekniğiyle tasarlanmış  Marine Collection ile denizlerin altındaki doğa harikalarını ve gizemli yaşamı sofralara taşırken, akrilik ve melamin kullanılarak üretilen Mullets Collection ile de birbirinden renkli balıkları yaz sofralarıyla buluşturacak.

Mavinin gizemi ve derinliğinden ilham alan, melamin malzemeden üretilmiş, sulu boya tekniğiyle tasarlanmış  Blue Art Collection ile rengarenk ve ilham verici sofralarda keyifli zaman geçirilmesini sağlayacak olan Fern&Co. özgün tasarımlarıyla zamansızlığı sofralara taşımaya devam ediyor.

San Francisco şehrinde bulunan Muir Woods doğa anıtının muhteşem bitkilerinden ilham alınarak yaratılan Fern&Co. koleksiyonlarına ait çağdaş desenler, sanatçılar tarafından resmedilerek limitli adette üretilmektedir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI