Ana SayfaYemekMutfakların Yenisi MAGGI Professional Demi Glace Sos

Mutfakların Yenisi MAGGI Professional Demi Glace Sos

Et yemekleri, yeni MAGGI Professional Demi Glace Sos ile şimdi daha lezzetli. Nestlé Professional’ın uzun yıllara dayanan global ve lokal tecrübesiyle hazırladığı MAGGI Professional Demi Glace Sos, mükemmel et sosu hazırlamanın en pratik yolunu sunuyor. Kusursuz et lezzetinin yanı sıra enerji ve zaman tasarrufu da sağlayan MAGGI Professional Demi Glace Sos’u tercih edenler, tencere ve fırın yemekleri için birçok farklı et sosu hazırlayabilme imkanı yakalıyor. Türk damak tadına uygun MAGGI Professional Demi Glace Sos, eklendiği bütün ürünlere özel reçetesi sayesinde lezzet katkısı da sağlamış oluyor.

Rengi, tadı, kokusu ve kıvamıyla şeflerin beğenisini kazanan yeni reçete MAGGI Professional Demi Glace Sos’la et yemeklerinin hazırlanışı da oldukça kolay. MAGGI Professional Demi Glace Sos’u soğuk suya ilave ettikten sonra karıştırmaya başlayabilir, kaynayıncaya kadar karıştırabilirsiniz. Kaynadıktan sonra 10 dakika kısık ateşte karıştırarak pişirebilirsiniz.

İstanbul ve Antalya’da 75 şefle yapılan bağımsız bir araştırma; deneyen şeflerin %81’inin MAGGI Professional Demi Glace Sos’u beğendiğini ortaya koydu. Araştırmada, MAGGI Professional Demi Glace Sos’un kıvamı %87, tadı ve rengi %83, kokusu ise %80 oranında beğenildi.

*Bağımsız araştırma şirketi Wizsight Araştırma ve Danışmanlık A.Ş’nin 4-11 Mart 2021’de İstanbul ve Antalya’da menüsünde kırmızı et, demi-glace sos bulunduran 75 şef ile gerçekleştirdiği kör ürün testi sonuçlarına göre
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI