Ana SayfaErkek ModasıHemington Yeni Mağazasını Bodrum Midtown Avm’de Açtı

Hemington Yeni Mağazasını Bodrum Midtown Avm’de Açtı

Özgün tasarım farkıyla rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan Hemington, Bodrum’un sıcak yaz günlerinde rahatlıkla kullanabilmeniz için sizlere birbirinden farklı seçenekler sunuyor. Kullandığı tamamen doğal ham maddelerle birinci sınıf kalite ve yalınlığı simgeleyen Hemington, tasarımlarını Bodrum Midtown AVM’de sizlerle buluşturuyor.
 
Hemington’ın tüm yaz ve plaj koleksiyonunu bulabileceğiniz mağazada, uzaktan görüntülü satış ve aynı gün teslimat hizmet seçeneği de sizler için sunuluyor. Böylelikle Bodrum’da, bulunduğunuz her yerden Hemington kalitesini deneyimleyebiliyor olacaksınız.
 
Hemington, uzman personeller ve ferah dekorasyonu ile 80 metrekarelik modern ve steril yeni mağazasında, stil sahibi erkeklere keyifli bir alışveriş deneyimi vadediyor.
 
Hemington tasarımları; Akmerkez, Akasya AVM, Suadiye, Mall Of İstanbul AVM, Aqua Florya AVM, Armada AVM, Korupark AVM, Hilltown AVM, Bodrum Midtown AVM mağazalarında ve hemington.com.tr online alışveriş sitesinde stil sahiplerini bekliyor. Ayrıca Hemington müşterilerine, Türkiye’de bir ilk olan “Moda Kapıda” servisi ile, hemington.com.tr’den alınan ürünleri farklı beden ve kombinleri ile ev ortamında deneme ayrıcalığı yaşatıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI