Ana SayfaGüzellikNivea Visage doğal içerikli yüz bakım serisi

Nivea Visage doğal içerikli yüz bakım serisi

Doğanın gücünden ilham alarak geliştirilen NIVEA VISAGE Pure&Natural serisi, ciltle uyum içerisinde çalışan dogal ve etkili içerikleri birleştiriyor. Seri; kırışık karşıtı gündüz ve gece kremleri, nemlendiriciler, tonik ve temizleme sütü olmak üzere 6 üründen oluşuyor. İçeriği organik tarımla üretilen, paraben, renklendirici, silikon ve mineral yağlar içermeyen %95 doğal NIVEA VISAGE Pure & Natural serisiyle, cilt, doğal ve sağlıklı ışıltısını geri kazanıyor. 

Serinin tüm ürünlerinde bulunan ve güzelleştirici etkisiyle bilinen argan yağı, zeytinyağının 3 katı E vitamini içermesi ve doğal antioksidan etkisiyle fark yaratıyor. Cildin doğal korunma bariyerini güçlendiren yağ asitlerince zengin argan yağı, çevresel faktörler ve stresten kaynaklanan, cildi yıpratan serbest radikallere karşı etkili ve doğal korunma sağlıyor. Düzenli kullanımda, cildi yumuşak ve pürüzsüz hale getiriyor, yaşlanmasını önlüyor, çatlamış cildi iyileştiriyor.
 
NIVEA VISAGE Pure & Natural %95 Doğal Kırışık Karşıtı Gündüz ve Gece Bakım Kremleri
Kırışık karşıtı etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış Pardana meyvesi özüyle, cildin doğal kolajen sentezini artırarak, kırışıkları gözle görülür şekilde azaltıyor. Daha sıkı ve genç görünen bir cilt için, cildin doğal yenilenmesini destekliyor, cilde doğal saglıklı ışıltısını geri kazandırıyor.


 
NIVEA VISAGE Pure & Natural %95 Doğal Normal/Karma ve Kuru/Hassas Ciltler İçin Nemlendirici Yüz Kremleri
Doğal yumuşaklık ve pürüzsüz bir cilt için, 24 saat yoğun nemlendirme ve tazelik sağlıyor. Normal/karma ciltlere özel nemlendirici, yenileyici özelliğe sahip aloe vera; kuru/hassas ciltlere özel olanı ise yatıştırıcı nitelikteki papatya özünü içeriyor. Kremler, güzelleştirici etkisi ile bilinen organik argan yağıyla, cilde doğal sağlıklı bir ışıltı kazandırıyor. 
NIVEA VISAGE Pure & Natural %95 Doğal Temizleme Sütü ve Tonik
Güzelleştirici etkisiyle bilinenargan yağı ve cilt yenileyici özelliğe sahip aloe vera’dan oluşan %95 doğal içeriğiyle, cildin doğal dengesini destekliyor. Cildi nazik ve etkili bir şekilde temizleyen ürünler, tazelik ve canlılık katıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI