Ana SayfaYemekNO:81 Hotel, Daze Sushi Bar İle Uzakdoğu Lezzetlerini Sunuyor

NO:81 Hotel, Daze Sushi Bar İle Uzakdoğu Lezzetlerini Sunuyor

Türkbükü Koyu’nun maviliklerine bakan, begonvillerle çevrili No:81 Hotel, yeni açtığı DAZE Sushi Bar ile en lezzetli sushi ve tempuraları bu yaz misafirleriyle buluşturuyor.

Bodrum Türkbükü Koyu’nda sezona yenilikleri ile başlayan No:81 Hotel misafirlerini Japon mutfağının en sevilen lezzetlerini sunan DAZE Sushi Bar’da ağırlıyor.

Ege Denizi’nin muhteşem manzarasına hâkim konumuyla DAZE Sushi Bar, deneyimli şefleriyle alışılagelmiş lezzetleri gastronomik dokunuşlarla tamamlayarak misafirlerine Japon mutfağının lezzetlerini modern bir yorumla servis ediyor. Menüde sashimi ve soğuk rollerin dışında, tempura ve sıcak sushiler de öne çıkıyor.

No:81 Hotel Bodrum’un dinlendirici bahçesinde yaz boyunca hizmet verecek DAZE Sushi Bar, leziz sushi çeşitlerini DAZE Bar’ın imza kokteylleri ile buluşturuyor. Konuklar kokteyllerini yudumlarken, DAZE DJ’leri global dans müziğinin güncel örnekleriyle bu lezzetli deneyimi müzikle harmanlıyor.

Bodrum’un eşsiz gecelerine eşlik eden enfes lezzetler; keyifli buluşmalar ve dostlarla bir araya gelmek için güzel bir alternatif yaratıyor.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için

www.no81hotel.com

00 90 252 377 61 05

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI