Ana SayfaModaNudie Jeans Bilstore`da

Nudie Jeans Bilstore`da

Bilstore Mağazalarında satışa sunulan Nudie Jeans`in 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu`nun yıldızı Dry Selvage… Dry Selvage modeli, geleneksel eski ve dar dokuma tezgahlarında dokunarak elde edilen oldukça dayanıklı ve kaliteli jean kumaşlarından üretilen ve bu kumaşın belirgin özelliği olan kırmızı dokuma kenarı ile dikkat çekiyor. Bu modelin diğer bir özelliği ise gümüş düğmeler, kaşmir ya da kendir parçaları gibi özel aksesurlarla renklendirilmiş olması.

Koleksiyonda kot pantolonların yanısıra deri ve kot ceketler, kareli gömlekler ve en kaliteli Japon kumaşlardan üretilen t-shirtler ile sweatshirtler yer alıyor. Yüksek kaliteli deri kemerler ve cüzdanlardan organik pamuktan üretilen Retro-iç çamaşırlarına kadar pek çok aksesuar da yine koleksiyonun dikkat çeken parçaları.
Marka, tedarikçilerinden üretim şartlarına kadar her noktada çevre bilincine dikkat etmesi ile de rakiplerinden ayrılıyor. Nudie Jeans ikinci bir ten gibi vücudunuzu sarıyor…
50`li ve 60`lı yıllarda İsveç`te kırsal kesimde işçiler tarafından kullanılan basit kıyafetlerden esinlenerek hazırlanan, denim kumaşın eskidikçe daha da güzelleşme özelliğine sahip Nudie Jeans, ikinci bir ten gibi vücut şeklinizi alarak sizinle bütünleşiyor. Soldukça ve yıprandıkça canlılığını koruyan ve zaman geçtikce denime (jean kumaşına) eşsiz bir özellik veren Indigo renkli özel serisi ile İsveç markası Nudie Jeans, 2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile jeane olan aşkını vurguluyor. Nudie için jean sadece kullanışlı bir giysi olmanın dışında, içinde hayat ve tutkuyu barındıran bir giysi…
Japonya, Amerika, İtalya ve Türkiye`den temin edilen jean kumaşlar sayesinde en yüksek kalite standardı ile üretilen Nudie Jean`ler dar kesimden (Tight), klasik (Regular) ve salaşa (Loose) kadar birçok alternatifle Bilstore Mağazalaronda  satışa sunuluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI