Ana SayfaModa2011 Sonbahar Kış Trend Raporu

2011 Sonbahar Kış Trend Raporu

Defileler, moda haftaları bitince önümüzdeki sezonun büyük trendleri de ortaya çıkmış oldu. Defilelerde sık sık görülen dantel, metalik kumaşlar, sert ve vücudu kavramayan deriler ve materyaller, bol miktarda da vatka en dikkat çeken trendlerden olmaya aday.

Dantelin ne türü olursa olsun, dantelli bir parça gardrobunuzda muhakkak bulunmalı. İster düz dantel ister püskül dantel isterseniz de drama dantel sezonun en seksi trendi. Dantel etkisini Chanel, Behnaz Sarafpour, Louis Vuitton, Christian Dior sonbahar kış koleksiyonlarında görebilirsiniz.

İkinci bir trend ise Metalik. Geçen sezon yavaş yavaş başlayan metalikler bu kış her yerde olacak çünkü cesur metalik renkler bu sezonun şüphesiz en çarpıcı trendi. Bu sert ve parlak kumaşları moda haftalarında Marc Jacobs ve Yves Saint Laurent runwaylerinde gördük. Metalik trendine uymak istiyorsanız bizim tavsiyemiz eğer vücudunuza güveniyorsanız lame veya dore skinny jeanler veya daha az iddialı bir ceket.

Vatkaların kesin dönüşüne sevinsek mi üzülsek mi bilemedik. 80`li yıllardan fırlayıp yine gündeme gelen bu trend, 90`lı yıllarda Jil Sander ve Prada`nın minimalist çizgileriyle kendini unutturmuştu. 80`lerden kalan resimlere bakarken "Bunları ne akla hizmet giymişim" diyenlerin çok tercih etmeyeceğini tahmin ettiğimiz vatka trendini daha çok gençlerin tercih etmesi bekleniyor. Miu Miu vaktayı en sevimli şekilde hayatımıza sokmaya çalışan marka.  Chanel ve Calvin Klein de bu sezon koleksiyonlarında vatka kullandı.. Ayrıca Lanvin ve Alexandre Herchcovitch vatkalara süsler yaptı.

Sert ve vücuda oturmayan deri ve kumaşlar da bu sezon çok dikkat çekiyor. Michael Kors ve Stella McCartney başta olmak üzere sert ve vücuda oturmayan kumaş ve deriler koleksiyonlarda oldukça fazla yer buldu.

Trendleri incelemek için fotogaleriye tıklayın!

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI