Ana SayfaGüzellikNUXE Baume Prodigieux Lèvres

NUXE Baume Prodigieux Lèvres

NUXE dudaklarınızı güneş ışınlarına karşı korurken ışıl ışıl parlatan muhteşem bir ürün: Baume Prodigieux Lèvres Çok Amaçlı Dudak Kremi…

3>Dudaklarınız ışıltı ile parlasın

NUXE Baume Prodigieux Lèvres Çok Amaçlı Dudak Kremi, içeriğinde bulunan mango, ayçiçeği, badem ve shea yağlarının yanı sıra E vitamini ile dudakları besleyerek yumuşatıyor. Ürün aynı zamanda formülündeki SPF15 sayesinde güneşin çatlama ve benzeri etkiler yaratan ışınlarından dudakları koruyor. Doldurucu küreler ile dolgun bir görünüm oluşturarak etkileyici dudaklar yaratıyor. Işıltı veren parlak dokusu ile de göz kamaştırıcı parlaklık sağlayan NUXE Baume Prodigieux Lèvres, imrenilen  dudaklara sahip olmanızı sağlıyor.

NUXE Baume Prodigieux Lèvres, farklı renk seçenekleri ile dudaklarda çarpıcı bir görünüm yaratıyor. Natürel kristal, efsanevi pembe, parlak çikolata, karizmatik kırmızı gibi çekici renkler dudaklarınızın güzelliğine ışıltı katıyor. Ürün, süngerli aplikatörü sayesinde sürerken de oldukça pratik. Ayrıca bu sayede dudaklarınızın tamamına da kolaylıkla uygulayabiliyorsunuz. NUXE Baume Prodigieux Lèvres ile siz de yaz boyunca katıldığınız tüm etkinlik ve partilerde ya da kumsallarda dudaklarınızla çevrenizdekileri büyüleyebilirsiniz.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI