Ana SayfaGüzellikNUXE Yaşlanma Karşıtı Bakım Serileri

NUXE Yaşlanma Karşıtı Bakım Serileri

Fransa’nın lider dermokozmetik markası NUXE yaşlanma karşıtı bakım ürünlerinin içeriklerini ve her yaş ve cilt tipine göre uyumluluğunu geliştirmeyi sürdürüyor. İlk yaşlanma belirtileri için geliştirilen Crème Prodigieuse® Boost serisi geçen sene yenilenen formülüyle Global Anti-Aging serisinin en genç üyesi olarak öne çıkıyor. Merveillance® Expert ise hem formülüyle hem de cam kavanozlarıyla 2019 yılında yenilendi. Daha olgun ciltler için geliştirilen seri gözle görünür çizgiler ile savaşırken, cildi sıkılaştırıyor.

Yerleşmiş çizgiler ve sıkılığını kaybetmiş ciltler içinse Nuxuriance® Ultra serisi içerisindeki Bi-floral® hücreleriyle 12 saat boyunca hücrelerin daha hızlı yenilenmesini sağlıyor. Böylece cildin yoğunluğu, sıkılığı ve nemi artıyor. Daha ileri seviyedeki yaşlanma belirtileri için NUXE’ün en yeni serilerinden biri olan Nuxuriance® Gold mutlak yaşlanma karşıtı bir bakım sunuyor. Nuxuriance® Gold serisi, hücre yenilenmesinin zamanla yavaşlamasının, lipid üretiminin düşmesinin ve cilt mikro-dolaşımının azalmasının etkileriyle mücadele ediyor. En olgun ciltlerde dahi etkili bir yaşlanma karşıtı bakım sunuyor.
 
Crème Prodigieuse® Boost
Crème Prodigieuse® Boost 25-39 yaş aralığında maruz kalınan stres, yorgunluk ve şehir yaşamının getirdiği dış̧ etkenlerin zararlarına karşı geliştirilmiş çok amaçlı düzeltici bir seri. Bir günü 48 saatmiş̧ gibi yaşayan kadınlar, tüm gün koşuşturma içinde hayattaki her anın tadını çıkarmak istiyor. Bu yoğunlukta oksidatif stresin, hücresel stresin ve kolajen hasarının saldırısı altındaki cilt ise, adeta patlamaya hazır bir bomba haline geliyor. Çözüm olaraksa Crème Prodigieuse® Boost formülünde anti-oksidan flavonoller açısından zengin yasemin çiçeği, kolajen sentezlenmesini hızlandıran yüksek düzeyde aktif molekül bileşenine sahip aynısefa çiçeği ve hücre yenilenmesini destekleyen Riboz (hücresel şeker) bulunuyor.

Seride kuru ve yağlı ciltler için çoklu düzeltici gündüz kremi, enerji veren onarıcı konsantrasyon, göz çevresi bakım kremi ve gece balsamı yer alıyor. Ayrıca seriye yeni katılan 5’i 1 Arada Pürüzsüzleştirici Baz cildinizdeki kusurları belirsiz hale getirirken ciltteki parlaklığı alıyor, kusurları örtüyor ve makyajsız ciltte pürüzsüz bir bitiş sağlıyor.
 
Merveillance® Expert
Merveillance® Expert serisi yerleşik mimik çizgilerini hedef alırken aynı zaman gözenekleri sıkılaştırmaya ve cildin gerginliğini geri kazanmasına da yardımcı oluyor. Gün güzeli çiçeğinden elde edilen Oleoaktifleri® içeren bu anti-aging bakım kremi ilk kullanımdan itibaren çizgilerin görünümünde düzelme sağlıyor ve cildi nemlendiriyor. İçeriğindeki plankton polisakkaritleri ile 8 saatten daha uzun süreli bir lifting etkisi sağlıyor ve cildi sıkılaştırıyor.
 
Seride kuru ve yağlı ciltler için gündüz kremi, gece bakım kremi, göz çevresi bakım kremi ve onarıcı serum bulunuyor. 8 saat boyunca sıkılaşma çalışmalarını devam ettiren Merveillance® Expert Serum, yerleşik mimik çizgilerini gözle görünür oranda azaltıyor.

Nuxuriance® Ultra
NUXE Laboratuvarı tarafından geliştirilen Bi-Floral® hücreler, safrandan elde edilen moleküllerin begonvil hücrelerine enjekte edilmesiyle oluşturuluyor. Formülün uzun süreli bir etki sağlayabilmesi de bu hücreler sayesinde gerçekleşiyor. Hücre yenilenmesinin gerçekleştiği epidermisin temelini hedef alan bi-floral hücreler, 12 saat boyunca nüfuz ederek epidermal hücrelerinin metabolizmasında uzun süreli etki sağlıyor. Nuxuriance® Ultra teknolojisi, araştırmalara göre hücre yenilenmesini %34 oranında artırıyor. Ayrıca hedefe yönelik etki için NUXE Ar-Ge Laboratuvarı, fibroblastların çalışma özelliklerini geliştirerek cildin yoğunluğunu, tonunu ve sıkılığını artıran çavdar içeriğini geliştirdi. Bu kompleks aynı zamanda yeniden dolgunlaştırma ve yapılandırma gücüyle kuru cildi besleyen ve rahatlatan Shea yağı içeriyor.
 
Seride besleyici gündüz ve gece kremi, göz ve dudak çevresi bakım kremi, onarıcı serum, 20 SPF içeren gündüz kremi, el ve vücut kremi bulunuyor. Tam kapsamlı yaşlanma karşıtı sunan Nuxuriance® Ultra serisindeki yaşlanma ve leke karşıtı el bakım kremi daha yumuşak ve sıkı bir cilt sağlarken el üzerindeki yaşlanma lekelerini de gözle görünür oranda azaltıyor.
 
 
Nuxuriance® Gold
 
Daha önce Nuxuriance® Ultra serisinde kullanılan, safran çiçeği hücrelerinin begonvil hücrelerine aşılanmasıyla elde edilmiş NUXE patentli Bi-Floral® hücreler, Nuxuriance® Gold serisinin de temelini oluşturuyor. Mükemmel bir biyo-uyumluluğa sahip bu bitki hücreleri, aynı zamanda kendi aktif element zenginliğiyle de biliniyor. (21 amino asit, 14 yağ asidi, 6 vitamin, proteinler, yağlar ve şeker). NUXE geliştirdiği çok özel ve doğaya dost bir yöntem neticesinde porselen gülü aktif moleküllerinin özünü çıkarmayı başardı ve olumlu özelliklerini maksimize etti. Bu yöntemde porselen gülünün sapı, yaprakları ve taç yaprakları önce kurutuluyor, sonrasında ise temel yağ asitleri açısından zengin botanik bir yağ içinde dağıtılıyor. NUXE tarafından patenti alınan Porselen Gülü Oleoaktifleri® içerisindeki 6 değerli aktif molekül (3 polifenol, 3 yağ asidi) ile en olgun ciltlerde dahi etkili bir yaşlanma karşıtı bakım sunuyor.
 
Seride besleyici ve onarıcı serum, aydınlık görünüm veren balsam, kuvvetlendirici balsam ve gece bakım balsamı bulunuyor. Nuxuriance® Gold serisinin Besleyici ve Güçlendirici Gece Balsamı içerisindeki Porselen Gülü Oleoaktifleri® ve Bi-Floral® hücrelerle gece boyunca cildi dolgunlaştırıyor, canlandırıyor ve gençleştiriyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI