Ana SayfaModaPandora Signature Koleksiyonu ile Stilin Seni Anlatsın

Pandora Signature Koleksiyonu ile Stilin Seni Anlatsın

Pandora Signature koleksiyonuna yeni katılan sofistike ve ikonik mücevherler, sana dair çok şey anlatıyor. Çabasız şıklığı Pandora Signature ile yakala ve stiline imza mücevherlerinin ışıltısını kat!

Pandora Signature koleksiyonundaki U Halka Küpe her görünüme minimal bir dokunuş getiriyor. Üç farklı metal seçeneğiyle sunulan ve birlikte kullanılabilen Pandora Signature I-D Bilezik ise stilinin imza mücevheri olmaya aday. Koleksiyondaki Işıltılı Kesişimli Yüzük ise modern bir zarafet için tek başına veya farklı metal çeşitleriyle bir arada kullanılabilecek şekilde tasarlandı.

Pandora Kreatif Direktörleri Francesco Terzo ve A. Filippo Ficarelli koleksiyon hakkında “Tasarımın en zorlu yanlarından biri kusursuz ve aynı zamanda öne çıkan bir şey yaratmaktır. Signature koleksiyonundaki yeni mücevherler her ikisini de sağlıyor.” diyor.

Koleksiyondaki birlikte kullanabilen minimalist bileklikler, kişiliğini öne çıkaran imza mücevherlerin olacak. Her stile uyum sağlayabilen mücevherlerdeki farklı metaller ise koleksiyona canlı bir hava katıyor.

En kaliteli materyallerin usta ellerde tamamlanmasıyla oluşan koleksiyon, ikonik Pandora logosunu eşsiz ayrıntılar ve el işçiliği ile birleştirerek zamansız mücevherler sunuyor.

 

Pandora Signature’ın zamansız mücevherleri ile hikayeni stilinde anlat!

 

#SomethingAboutYou

#PandoraSignature

Pandora’dan Sürdürülebilir Bir Dünya İçin Önemli Adımlar

 

– Pandora, 2025 itibarıyla %100 geri dönüştürülmüş metallere yönelerek karbon ayak izi, su kullanımı ve diğer olumsuz çevresel etkileri azaltmayı ve tedarik zincirinin tüm aşamalarında, mağazalarda ve ofislerde karbon emisyonunu sıfıra düşürmeyi hedefliyor. Üretim merkezlerinde %100 yenilenebilir enerjiye geçen şirket, mücevher üretiminde kullanılan metalleri 2025 yılında tamamen geri dönüştürülmüş malzemelerden elde edecek.

– Pandora, sürdürülebilir metal kullanımında bir adım daha atarak, 2021 yılının başında İngiltere’de tamamen laboratuvar ürünü elmaslardan oluşan “Pandora Brilliance” koleksiyonunu çıkardı. Bu koleksiyonla birlikte Pandora, mücevherlerinde laboratuvar yapımı elmas kullanmaya başlamış olacak.

– Sürdürülebilirlik çerçevesinde, Birleşmiş Milletler İş Dünyası ve İnsan Haklarına Dair Rehber İlkelerini göz önünde bulundurarak, insan haklarına saygılı, kapsayıcı ve çeşitliliğin ön planda tutulduğu bir şirket kültürünü benimsiyor.

– UNICEF iş birliği ile 1 milyondan fazla çocuğa ve gence ulaşarak kendilerini en iyi şekilde ifade etmelerini öğrenmelerini ve gelecekte iş bulabilmelerini sağlamak için çalışıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI