Ana SayfaModaSwarovski'nin Yaz Işıltısı

Swarovski’nin Yaz Işıltısı

125. doğum gününde Swarovski, yeni ve cesur bir vizyonla geleceğe adım atan Swarovski, markanın bugüne kadarki ilk Kreatif Direktörü Giovanna Engelbert’in önderliğinde renge, boyuta ve styling’e çarpıcı ve güçlü bir yaklaşım katan yeni bir vizyonu ortaya koyuyor. Bu vizyonu yansıtan ilk koleksiyon olan “COLLECTION I” kristalin temel geometrisinden ilham alıyor ve özellikle yaz günlerinin ışıltısını stilinize taşıyacak, iddialı parçalarla öne çıkıyor. 

 

Günün her anına eşlik edebilecek, rengin ve parlaklığın başrolde olduğu koleksiyon, kristale bir saygı duruşu niteliğinde.

 

COLLECTION I hakkında

 

Wonderlab’in ilk ifadesi, Giovanna Engelbertnin ilk koleksiyonu olan Collection One ile hayat buluyor. Kristalin temel geometrisini ve bir materyal olarak potansiyelini keşfetmek istedim. Daniel Swarovskinin ilk çizimlerine bakmak benim ana ilham kaynağım oldu, dünyada eşi benzeri görülmeyen parçalar üretmek için ilk icatlarının sihrini keşfetmek ve hayalinin gücünü kavramak çok önemliydi. Kendi kreatif yolculuğuma çıktığımda takıların ne kadar dönüşebilir olduğuna dair saygım artarken, hem kadınların hem de erkeklerin benimseyebileceği, onların cesur ve benzersiz karakterlerini yansıtan parçaları ve bir tarz vizyonu oluşturmak istedim”

 

Giovanna’nın Matematiğin Sihirli Bahçesi” adını verdiği koleksiyon, kristalin temel ancak sihirli özelliklerinin yer aldığı kolye, küpe, yüzük, bileklik ve vücut takılarının seçkisiyle tamamlandı. Ölçü, kesim ve renge gelen yaratıcı bir yaklaşım ile tüm dünyayı heybetli ve oyuncu bir yaklaşımla yaratıcı olmaya davet eden ve oldukça güçlü, etkileyici ve çok yönlü bir koleksiyona hayat verildi. 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI